Ovo je raskošna vila Karića na Zvezdari: Hvale se luksuzom, a jedina vlasnica je Stefanova maćeha - Kristina (FOTO)

07.07.2023

19:46

0

Nedavno su renovirali bazen

Ovo je raskošna vila Karića na Zvezdari: Hvale se luksuzom, a jedina vlasnica je Stefanova maćeha - Kristina (FOTO)
Kuća Stefana Karića - Copyright Printscreen/YouTube, Paparaco lov/ATA Images

Famozna vila sa bazenom na Zvezdari, u kojoj bivši zadrugar Stefan Karić živi sa ocem Osmanom Karićem i njegovom izabranicom Kristinom Karić, privukla je veliku pažnju javnosti, a i sami ukućani vole da istaknu u kakvoj raskoši žive.

Karići se neretko pohvala enterijerom i eksterijerom svoje kuće, a malo je poznato da ova vila nije u vlasništvu Osmana i njegovog sina, već Stefanove maćehe Kristine Karić. Prema zvaničnim dokumentima, Kristina je jedina vlasnica ove nekretnine.

U galeriji u nastavku teksta možete detaljnije pogledati kako izgleda kuća u srcu Beograda, u kojoj se Karići baškare. Pre tri godine su renovirali i bazen, gde najčešće provode letnje dane.

Ova kuća je Kristinino nasledstvo, a Osman je nakon objavljivanja te informacije putem Instagrama napisao da su i kuća i kola Stefanovi čim se oženi i dobije decu.

- Dušebrižnici, auto je njegov i kuća je njegova čim se oženi i ostvari kao otac. Ja i Kristina ćemo se već nekako snaći u kući na vrhu Beograda usred Zvezdarske šume. Sine, pa neka ti je sa srećom - napisao je Karić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

Osim bazena koji se nalazi u dvorištu, Karići imaju velelepno kupatilo sa džakuzijem. Dnevni boravak im služi samo za ozbiljne razgovore, dok zajedno doručkuju, ručaju i večeraju za trpezarijskim stolom. Za enterijer vile su zaduženi Osman i Kristina, kao i njena majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

Podsetimo, Stefan Karić je ceo maj proveo u pritvoru zbog optužbe da je pretukao starletu Natašu Šaviju, koja mu je bila pratnja na jednoj privatnoj proslavi nadomak Novog Sada, u noći između 30. aprila i 1. maja. Nataši su nanete stravične povrede, zbog čega je imala niz operacija, a kako je rekla, neće se smiriti dok Karić ne bude iza rešetaka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija i Stefan Karić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike