Osman sramno provocira prebijenu Šaviju: "Povedi mamu, daću ti još 100 evra!" Starleta mu brutalno odgovorila

16.06.2023

13:47

0

Autor: N. M.

Sve više štete nanosi sinu Stefanu

Osman sramno provocira prebijenu Šaviju: "Povedi mamu, daću ti još 100 evra!" Starleta mu brutalno odgovorila
Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Osman Karić definitvno odmaže svom sinu Stefanu Kariću tokom procesa u kom je optužen za prebijanje starlete Nataše Šavije.

S obzirom na ozbiljne optužbe koje je Šavija iznela na sudu u kojima tvrdi da joj je naneo teške povrede, Osman se sramotno sprda povodom cele situacije, te je napisao na Instagramu:

- Spremio sam poklon i hiljadu evra koje tražiš za izlazak na večeru. Povedi i kevu, daću ti još sto evra - poručio je Karić na svom storiju uz sliku paketa.

Na ovu sramnu poruku reagovala je i Šavija, dok je u njenu oadbranu direktno stao Uroš Ćertić, obrativši se Osmanu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

- Da li bi se ovako sprdao da je tvoja ćerka dobila batine kao Šavija? A ne možeš ni sam da zamisliš šta ja o ovome mislim, ali ćutaću zbog Stefana. Stvarno nije u redu, a da ne pričam da mu odmažeš i na sudu i u javnosti. Ne razumem, uopšte nije trenutak ni slučaj za sprdnju - smatra Ćertić, dok je ovu objavu starleta podelila sa svojim pratiocima.

- Pa sami sebi uskaču u stomak, znaju i sami da će biti osuđen, posle će ih samo još više pljuvati. Sava i Dunav ih neće oprati za života. Još mi mamu spominje, ovaj bi i mamu da mi udesi - napisala je Šavija, a onda oštro poručila Osmanu:

- Čuvaj za sina, za ketering, kad bude na "koledžu" (u zatvoru), da se još više zaokrugli. A i trebaće mu svašta nešto, kozmetika, vazelin itd. Da se ne zapusti tamo. I vrati sinu pola honorara koji mu uzimaš i reci javno da si se udao i uvalio u ženinu vilu. Kako za to nema neka pesmica? Zapravo, kako je odrastao, nije ni čudo. Gledajući špriceve itd. - istakla je Nataša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike