Sramna izjava Karića upućena Šaviji: Trebalo bi da ja tražim zabranu prilaska

06.07.2023

15:14

0

Autor: B. D.

Danima traju njihova javna prepucavanja

Sramna izjava Karića upućena Šaviji: Trebalo bi da ja tražim zabranu prilaska
Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija u želji da se izbori za pravdu, neretko sa pratiocima na Instagramu deli svoju svakodnevicu i borbu sa zdravljem, nakon fizičkog obračuna, kako je navela, sa Stefanom Karićem

Šavija se ne miri sa tim što je Stefan na slobodi, te se provodi na moru, dok ona čeka operaciju. Kako ga je prozvala putem Instagrama, on je rešio da joj odgovori: 

Instagram printscreen/stefan._.karic
Stefan Karić odgovorio Nataši Šaviji na prozivke

 

- U ovom slučaju, kao i po snimku sa video nadzora, bi ja trebalo da zatražim zabranu prilaska, tebi devojko, ni u GTA (igrici) ne bih tri puta svirnuo! A što se tiče mora, j**i ga, morao sam. Srećno! - poručio je Karić uz snimak popularne igrice, a ova njegoav izjava je odgovor, na Natašinu raniju objavu: 

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija prozvala Karića

 

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama! - napisala je Šavija.

Podsetimo, Karić je bio u pritvoru 30 dana, sve do Šavijine izjave u Tužilaštvu, a potom je pušten na slobodu i čeka se presuda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike