Šavija promenila advokata! Napravljeni su propusti, otkrila da je besna zbog Karića: Otišao je na more, a ja u bolnicu

06.07.2023

10:54

0

Autor: B. D.

Starleta ne odustaje dok ne dokaže svoju stranu priče

Šavija promenila advokata! Napravljeni su propusti, otkrila da je besna zbog Karića: Otišao je na more, a ja u bolnicu
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danima unazad traje agonija oko slučaja Šavija-Karić, čiji su glavni akteri starleta Nataša Šavija, koja je prijavila Stefana Karića da ju je pretukao i da ima ozbiljne posledice. 

Posle pritvora od mesec dana, Karić je pušten na slobodu i čeka se presuda, a do tog susreta, oboje se oglašavaju na društvenim mrežama o svojim aktivnostima. Šavija se ne miri sa tim da se Stefan slobodno kreće i ponaša, te je otkrila da su napravljeni brojni propusti, te da je angažovala drugog advokata. 

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija promenila advokata

 

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije irečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora - napisala je Šavija i dodala:

- Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Borivoje Borović, hvala! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama! - napisala je Šavija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike