Ana Ćurčić oštro, posle osude da je rasturila Aci Buliću brak: Ja nisam ljubavnica, pričala sam ono što mi je on rekao!

04.07.2023

22:10

1

Nerviraju je osude koje dobija od sinoć, kada je priznala vezu sa njim

Ana Ćurčić oštro, posle osude da je rasturila Aci Buliću brak: Ja nisam ljubavnica, pričala sam ono što mi je on rekao!
Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Ćurčić je započela, ponovo, vezu sa Acom Bulićem, a sada se oglasila o detaljima onoga što se desilo, te prokomentarisala i optužbe da je on ostavio ženu zbog nje.

Ana nije htela da otkrije koliko dugo su već zajedno, ali je ispričala kako je njena porodica prihvatila to što su ponovo u vezi.

- Reagovali su super. Misle da je Aca pravi izbor za mene - rekla je Ana, a onda otkrila čime ju je Aca osvojio:

Printscreen Instagram/ana_curcic_official
Aca Bulić i Ana Ćurčić

- Prosto desilo se sve što se desilo pre mnogo vremena. Mislim da je sudbina i da je to tako trebalo da bude. Rešila sam se ružnih stvari i ružnih i pokvarenih ljudi koji mi ne žele dobro, prizvala sam dobre i prave ljude u svoj život. Pravi su ostali i to je to. Mogu da kažem da sam sada srećna žena.

Oko navoda da se umešala u njegov odnos sa ženom, Ana tvrdi da nije ljubavnica.

- Nisam se umešala ni u kakvu vanbračnu zajednicu. To je Acin privatni život. Ono što sam pričala, pričala sam kako mi je Aca rekao. Niti sam ljubavnica, niti sam gutalica, šta god drugi pišu, neka pišu. Njima na čast, ja svoj obraz imam - rekla je Ćurčićeva, a zatim se osvrnula i na komentare da se ne razlikuje puno od Anđele jer su se obe umešale u nečiji odnos. 

- Oni (korisinici društvenih mreža) najbolje znaju kakav je Acin odnos i znaju sve najbolje o meni i Aci i bilo kome. Slušajte njih, a ne ovo što ja kažem.

Printscreen Instagram/ana_curcic_official
Aca Bulić i Ana Ćurčić

U emisiji "Narod pita" Ana je izjavila da ju je po izlasku iz rijalitija zagrlila Acina bivša devojka i da joj je pružila podršku.

- Upoznala sam njegovu devojku sticajem okolnosti. Niti se družim sa njom, niti imam ikakav kontakt sa njom. Sve što sam rekla, imala sam razlog zašto sam rekla. Nikome se u vezu nisam umešala i nikome ne želim da se pravdam. Ja sam se godinama pravdala i više nemam potrebe da se pravdam i da obrazlažem bilo šta. Srećni smo, volimo se i sve je super. Narod bi trebalo da shvati da je sreća dobra stvar, a ne loša - rekla je Ana u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike