Nataša Šavija sutra ima još jednu operaciju! Zbog unakaženog lica ne može da zarađuje za život: Niko neće da plati da me gleda

30.06.2023

10:40

0

Otvorila dušu o zdravstvenom stanju i poslu

Nataša Šavija sutra ima još jednu operaciju! Zbog unakaženog lica ne može da zarađuje za život: Niko neće da plati da me gleda
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija i dalje se oporavlja od povreda koje je zadibila 1.  maja na jednoj privatnoj proslavi gde je išla kao pratnja bivšeg zadrugara Stefana Karića.

Nakon stravičnih batina koje je dobila, izgled Natašinog lica se ne vraća na staro ni posle puna dva meseca, a kako je i sama rekla, pored osnovnih, biće potrebne i plastične operacije.

Šaviju čeka još jedna operacija koja će, kako kaže, biti već sutra, a nakon toga joj sledi oporavak.

Printscreen / Informer TV
Nataša Šavija

Zbog povreda ne može da radi kao ranije

Nataša je zbog unakaženog lice onemogućena da radi i zarađuje novac na način na koji je to dosad činila.

- Čekam operaciju, zakazana je za sutra. I dalje imam problem sa okom, deformisano je od njegovog udarca... Osećam veliki strah, ali želim da se sve što pre završi i da ponovo budem stara Nataša. Sve ovo me psihički ubija, jer, kao i svakoj ženi, i meni je bitno kako izgledam. Ne izlazim iz kuće, neću da me ljudi gledaju sa iskrivljenim licem. Karić mi je tog 1. maja okrenuo život naglavačke i još trpim posledice - kaže Šavija.

Starleta dodaje da ne može više da radi i da se fotografiše za "OnliFens".

- Ne mogu da se snimam i fotografišem za "OnliFens" jer ne izgledam lepo. Lice mi je unakaženo, niko neće da plati da me gleda ovakvu. Ne zarađujem trenutno, a za sve je kriv nasilnik - rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija i Stefan Karić

Stefan Karić je nakon Šavijinih stravičnih optužbi u pritvoru proveo 29 dana, suđenje se i dalje čeka, a Nataša neće odustati dok on ne završi iza rešetaka, kako je rekla.

- Očekujem da pravda bude zadovoljena. Neću odustati od krivičnog gonjenja, jer govorim u ime svih žena koje su preživele nasilje muškaraca. Njemu je mesto u zatvoru! Neka svi muškarci koji pomisle da udare ženu znaju da će završiti iza rešetaka kao on. Mora da odgovara za svoje postupke - zaključila je Šavija, prenosi Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike