Oglasio se Karićev advokat o snimku brutalnog prebijanja Šavije na svadbi: Otkrio u kojoj je fazi sudski proces!

22.06.2023

19:31

1

Još su u fazi dokaznih radnji

Oglasio se Karićev advokat o snimku brutalnog prebijanja Šavije na svadbi: Otkrio u kojoj je fazi sudski proces!
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Skoro dva meseca nakon brutalnog prebijanja Nataše Šavije, kojoj su nenete teške telesne povrede 1. maja na svadbi u Vrdničkoj kuli, gde je išla kao pratnja bivšeg zadrugara Stefana Karića, isplivao je snimak njihovog incidenta koji su navodno zabeležile kamere u svečanoj sali te večeri.

Na snimku se mogu videti muškarac i žena u konfliktu, guranje, šamari, padanje... Međutim niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je reč o Kariću i Šaviji. Tim povodom, stupili smo u kontakt sa Stefanovim advokatom, Goranom Karadarevićem, koji je kratko prokomentarisao medijske navode i snimak njihove tuče.

- Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još - poručio je Karićev advokat za 24sedam nakon što je isplivao snimak Stefanove i Natašine tuče.

24sedam
Stefan Karić u policiji

Podsetimo, Karić je nakon 30 dana pritvora pušten na slobodu, što je Natašu dodatno uznemirilo, a kako je priznala - živi u strahu.

Nataša Šavija je nedavno gostovala u jednoj emisiji uživo, zajedno sa majkom Verom, a dok je iznosila detalje stravičnog prebijanja i odnosa sa Stefanom Karićem, u više navrata je zaplakala.

Printscreen / Informer TV
Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike