Šavija i Ana Ćurčić se udružile u borbi protiv nasilja: Starleta udarila na Slavnića i otkrila da je čeka nova operacija (FOTO)

29.06.2023

09:51

0

Jedna drugoj su velika podrška

Šavija i Ana Ćurčić se udružile u borbi protiv nasilja: Starleta udarila na Slavnića i otkrila da je čeka nova operacija (FOTO)
Nataša Šavija i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vicešampionka "Zadruge 6" Ana Ćurčić i starleta Nataša Šavija uključile su se zajedno putem lajva na Instagramu, gde je pretučena Nataša otvoreno progovorila o povredama i operacijama koje je čekaju, nakon što joj ih je 1. maja navodno naneo Stefan Karić.

- Prvog jula idem na operaciju, to me čeka. Zanima me jako kako će sve ovo proći sa suđenjem, očekujem da pravda bude zadovoljena - rekla je Šavija na pomenutoj društvenoj mreži, dok joj je Ćurčićeva pružila neizmernu podršku.

Šavija je potom udarila na Zvezdana Slavnića bez dlake na jeziku.

- Ja stvarno ne znam ne kapiram ljude koji tebe pljuju. Je l' smem to ovde u lajvu da kažem, što sam tebi rekla? Za Zvezdana - rekla je Šavija.

- Ma nećemo na tu temu više, bilo-prošlo. Ne ponovilo se - rekla je Ana kroz osmeh.

- Ne mene bi iznerviralo, vidi da si ti kontradiktorna, ovakva, onakva, crno na belo ima da je on tebe psihički maltretirao. Ja sam sada jako osetljiva na tu temu, majke mi. Zato što se prvi put sada susrećem sa tim stvarima. To se tamo videlo, da je on tebe, naravno nije smeo da ti fizički nešto uradi zato što je već bilo reči o tome da je kao bilo fizičkog nasilja. Između četiri zida. Videlo se da te je psihički maltretirao. Ali je fizički maltretirao Anđelu - rekla je Šavija.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

Osim toga, Anine pratioce je zanimalo da li ona sada živi u novom stanu, te da li je upućena u priče koje kruže u javnosti o njoj, dok se ona s druge strane osvrnula na bivšeg emotivnog partnera.

- Ne, nisam se još preselila, da znate. Ne čitam ko me napada, zaista me to više ne interesuje. Živim svoj život. Uskoro će biti lajv sa Acom Bulićem, u subotu, tad ćemo svi da nastavimo da se družimo ovako - rekla je Ana večeras.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Inače, Nataša Šavija i Ana Ćurčić su još pre nekoliko dana pružile javnu podršku jedna drugoj,  tako što je Ana objavila video snimak Nataše Šavije na kojem starleta pokazuje svoje povrede lica i apelovala na javnost uz opis "Stop nasilju nad ženama".

Šavija je Ani javno odgovorila, pa joj pružila podršku u njenoj borbi, koju pravno vodi protiv Zvezdana Slavnića.

- Hvala Anči. Želim nam obema, kao i svim ženama koje su pretrpele isto da naši dželati dobiju zasluženu kaznu - navela je Nataša u objavi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike