Teodora detaljno o nasilju koje je doživela od Čorbe: Kad bi me bacio, udarila bih glavom, pasoš mi je uzeo... Plašila sam se za život!

29.06.2023

15:35

0

Autor: M. G.

Bilanovićeva trvrdi da joj nimalo nije bilo lako

Teodora detaljno o nasilju koje je doživela od Čorbe: Kad bi me bacio, udarila bih glavom, pasoš mi je uzeo... Plašila sam se za život!
Teodora Bilanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Teodora Bilanović otkrila je nove detalje nasilja koje tvrdi da je doživela u vezi s Milanom Jankovićem Čorbom. Prema rečima bivše zadrugarke iz gostovanja u emisiji „Između dve vatre", bilo je trenutaka i kada se plašila za sopstveni život. Par je, podsećanja radi, romansu započeo u „Zadruzi", pa su je i nastavili pošto su napustili rijaliti imanje.

Kako je istakla, oko četiri meseca zatim, uspela je „da pobegne od njega".

- Plašila sam se za svoj život, šta ja znam kada me uhvati za kosu i baci na pod, kako ću ja udariti! On je kod njega imao taj jedan stepenik i kada me baci, ja da udarim glavom, ja bih završila mrtva - objašnjavala je u pomenutoj emisiji vidno potresena Teodora, pa dodala:

- Uspela sam da pobegnem, a da on ne primeti, nisam želela da nadrljam, samo sam sela u auto i rekla: „Vozi".

„Uzeo mi je pasoš!"

- Uzeo mi je pasoš, nije mi dao da se vratim kući, na kraju sam namestila situaciju da mi dozvoli da odem u Švedsku kako bih vratila njegove dugove - istakla je ona.

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike