Ponovo zabrana prilaska za zadrugara Bojana Simića? Bivša žena poručuje: Mene ne zanima gde je, šta više ima da kaže, postupak je u toku!

03.06.2023

20:55

0

Autor: M. G.

Zbog izrečenih pretnji, ona i te kako strahuje

Ponovo zabrana prilaska za zadrugara Bojana Simića? Bivša žena poručuje: Mene ne zanima gde je, šta više ima da kaže, postupak je u toku!
Ivana Šašić - Copyright ATAImages/M. M.

Otkako je Bojan Simić napustio rijaliti imanje u Šimanovcima, pevačica i nekadašnja zadrugarka Ivana Šašić prilično strahuje za sebe. Sa namerom da se zaštiti od bivšeg supruga od čijih je pretnji i pretrnula, rešila je navodno da se za pomoć ponovo obrati nadležnima.

Simiću se, sa druge strane, po napuštanju „Zadruge" gubi svaki trag. Pojedinci nagađaju kako sada boravi u izvesnom etno selu nadomak Beograda i da tamo čeka svoju „ekipu", Lazara Čilića Zolu i Filipa Cara.

Za to vreme, Šašićeva je prijavu podnela, ali neće moći da se opusti sve dok se i ne nađu na sudu.

- Prijavila sam ga za javne pretnje i, kao bivši supružnici, tretira se postupak kao nasilje u porodici. Postupak je u toku, tako da me ne zanima ni gde je on sada ni šta kaže za mene, kao što me je spominjao u studiju po izlasku iz rijalitija - pričala je ona, piše „Informer", pa je odgovorila i na pitanje da li se boji da će joj se on pojaviti na vratima.

- Dobiće ponovo zabranu prilaska. Zakon u Srbiji je konačno zaštitio žene od nasilnika - naglasila je Ivana.

Ivana Šašić, ATA Images/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike