Ivan Marinković želi još dece! Spreman na velike promene, a evo gde je u čitavom planu mali Željko kog je dobio s Miljanom (VIDEO)

25.05.2023

12:50

0

Autor: M. G.

Dečak nosi majčino prezime, Kulić, a o njemu se stara njena majka

Ivan Marinković želi još dece! Spreman na velike promene, a evo gde je u čitavom planu mali Željko kog je dobio s Miljanom (VIDEO)
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dok je bio u braku s pevačicom Gocom Tržan, Ivan Marinković je dobio ćerku Lenu. Kasnije i po ičešću u „Parovima", iz veze s Miljanom Kulić ima i sina, Željka. Sada, kao zadrugar, priznao je kako bi svakako voleo da proširi svoju porodicu.

Inače, iako je Željko Ivanov sin, on nosi majčino prezime. Miljana se, prema rečima njene majke, dugo bori s problemima zbog kojih je izvesno vreme provela  u klinici za psihijatrijske bolesti „Laza Lazarević", objašnjavala je Kulićka tokom svog učešća u „Zadruzi 6".

Iz tog razloga, ona u stvari nema starateljstvo nad svojim detetom, već se o njemu stara Marija.

Razgovarajući za crnim stolom „Zadruge", Marinković je voditelju izneo svoje planove za budućnost upitan da li bi mališana upisao na svoje prezime, sledećim rečima:

„Namera mi je Željko bude uz nas!"

- Ne bih da prekinem ovu situaciju, ali nadam se da ćemo nastaviti gde smo stali. Ne bih sada kvario taj odnos koji smo napravili. Ja imam nameru da svoju vezu krunišem brakom i tu da imam još jedno dete, a da Željko bude uz nas - istakao je on, koji već izvesno vreme uživa s devojkom Jelenom, koja ga napolju verno čeka.

Detalje razgovora možete ispratiti u sledećem snimku:

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike