Lepi Mića žestoko udario na učesnike "Zadruge": Svi hoće da budu poznati, ne biraju sredstva da bi uspeli

09.06.2023

16:03

0

On je ponovo došao do samog kraja, ali je ostao bez vredne nagrade

Lepi Mića žestoko udario na učesnike "Zadruge": Svi hoće da budu poznati, ne biraju sredstva da bi uspeli
Lepi Mića - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepi Mića je sinoć, u finalu "Zadruge" napustio rijaliti kao prvi finalista. Posle njega je isto učinila i Jovana Tomić Matora, a onda je emitovanje prekinuto zbog vremenskih nepogoda, te se nastavlja večeras.

Lepi Mića, poznat po tome da nema dlake na jeziku, smatra da mnogim učesnicima nije bilo mesto u ovom projektu, a otkrio je i da je njegov favorit Aleksandra Nikolić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepi Mića

- Ovo je bila jedna teška sezona. Učesnici su bili fanovi rijaliti programa. Ušli su spremni na sve. Želeli su da postanu poznati po svaku cenu i to su uspeli. I onda ide onaj prostakluk koji ste gledali. Svi su hteli da se priča o njima od s*ksa do ostalih stvari. Voleo bih Aleksandra da pobedi, ali ko god to bio narod je izabrao. Videćemo. Nekada su u rijaliti ulazili ozbiljni ljudi sa ozbiljnim karijerama, a sada su i igri fanovi ovog programa. To ne ide tako. Ja sam dao sve od sebe da promenim nešto, ali ne vredi, protiv nekih stvari se teško boriti - priča Mića i dodaje:

- Svi hoće da budu poznati u svom selu i ne biraju sredstva, pa imaju s*ks u po bela dana. Ja sam završio školu, a sada je došlo vreme budalaština da oni koji imaju preglede na tim mrežama budu popularni. Zar ja treba da se svađam sa nekim balavcima? To meni ne priliči. Nagledao sam se svega i svačega. A sve ono što se dešavalo u rijalitiju ima i u svakodnevnom životu. Verujte pokušao sam da popravim neke stvari. Rekorder sam po rijaliti učešću, ali ne znam kako će biti dalje. Taj program će biti onakakv kakav narod zahteva. Ne možemo mi učesnici da budemo krivi za sve, ali eto, optužili su nas za sve. To je ružno. Sad polako dolazim sebi, ja imam ozbiljne godine, moram malo da se odmorim - ispričao je Mića za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepi Mića

Njih četrnaestoro ostalo je u igri za 70.000 evra, a ko će ih odneti kući zavisi samo od gledalaca. Oni koji još uvek imaju šansu su Maja Marinković, Zorica Marković, Ana Ćurčić, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Sanja Grujić, Marko Stefanović, Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike