Ovo su superfinalisti "Zadruge 6": Za ovu basnoslovnu cifru se dosad niko nije borio!

08.06.2023 | 13:07

Autor: N. M.

Ukupno ima 16 takmičara u finalu

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Večeras se završava šesta sezona rijaliti šou programa "Zadruga", a 16 superfinalista je ostalo u Beloj kući da se bori za visoku novčanu nagradu.

Nakon deset burnih meseci provedenih u pod kamerama, takmičari će se sresti sa svojim porodicama i otići kućama. 

Maja Marinković, starleta koja je iz godinu u godinu svojim ponašanjem šokirala naciju, promenila je veliki broj partnera, a napravila je drasičan broj plastičnih operacija na svom licu, pa je sada neprepoznatljiva.

Zorica Marković je godinama učestvovala u "Zadruzi", a u ovoj sezoni je najveća podrška bila prevarenoj Ani Ćurčić, bivšoj supruzi Zvezdana Slavnića.

Ana Ćurčić napravila je pravu pometnju svojim ulaskom, kada se pojavila u rijalitiju nakon prevare nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić i stigla je do superfinala.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

Filip Car je konačno u ovoj sezoni pokazao svoja prava osećanja prema Aleksandri Nikolić i njih dvoje su zajedno dogurali do finalne večeri kao verenici. 

Aleksandra Nikolić mnogima je favorit.

Jovana Tomić Matora godinama je bila deo rijalitija, a u ovoj sezoni je imala aferu sa Anitom Stanojlović, koja je svojim ponašanjem na početku bila skroz neprmetna.

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Lepi Mića je od prve sezone učesnik "Zadruge", a mnogima je bio podrška u teškim situacijama.

Ivan Marinković, tek je u ovoj sezoni upoznao svog sina malog Željka, kog je dobio sa Miljanom Kulić. O emotivnim scenama mnogi su pričali.

Milica Veselinović u "Zadrugu" je u prošloj sezoni ušla kao maloletna i ostala je upamćena po vezi sa Mensurom Ajdarpašićem. U ovoj sezoni su je povezivali sa oženjenim Mikicom Bojanićem.

Bilal Brajlović je privremeno napustio "Zadrugu"jer je imao povredu noge. Tada je bio u vezi sa Majom Marinković, međutim njihova veza nije opstala. Po povratku u rijaliti Divna DNK mu je otvoreno pokazivala simpatije.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zadruga

 

Osim njih, superfinslisti su još i: Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Sanja Grujić, Marko Stefanović, Anita Stanojlović, Lazar Čolić Zola.

Finale rijaliti programa "Zadruga 6" održava se danas nakon deset meseci i tada će biti proglašen pobednik koji će odneti čak 70.000 evra.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam