Zorica Marković oplela po Mikici: Obrukao je Bojaniće, vara ženu

05.06.2023

22:03

0

Autor: B. D.

Pevačica tvrdi da će sa pevačem na sud

Zorica Marković oplela po Mikici: Obrukao je Bojaniće, vara ženu
Zorica Marković - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Posle svađe sa Mikicom Bojanićem, Zorica Marković je u javnost iznela brojne, nimalo prijatne tvrdnje na račun pevačeve porodice. Naime, kako je ona istakla, Mikica nije veran svojoj supruzi Dušici

- Od samog početka „Zadruge”, on je krenuo đonom za to neko čuveno pile. Nema veze, oni su iz rehaba bili skroz neprijateljski raspoloženi. Ja ne pripadam nikakvim grupama, čoporima. On se ljuti što sam ja njemu rekla „fikus”, e onda su krenule svađe, pa mirenja.. On sve što je rekao on to misli o meni. Ja stvarno Miloša Bojanića retko cenim, ali on meni ne liči na Bojaniće. Čovek radio, zaradio. Neki dan slušam neku pesmu, čovek peva bolje pre nego što je pevao pre 20 godina. Onda sam ja njemu rekla da se meni ne izvinjava, i da se izvini ocu - kazala je Zorica, objašnjavajući da je sa starijim Bojanićem uvek imala korektan odnos: 

Pexels/Antonio Ahel/ATA Images
Mikica Bojanić, Zorica Marković, Miloš Bojanić

- Miloš me je uvek cenio i poštovao, uvek je gostoprimiv. Ja da sam bila sa ne znam kim u tom trenutku, oni ne znaju da ja to javno kažem, je li Miloš, je li Pera, Žika, Laza.. Miloš nikada nije lagao, ali ja mislim da je njega sramota što je on ovo rekao - dodala je Markovićeva. 

Pevačica tvrdi da je spremna protiv pevača da podnese tužbu zbog neistina koje je izrekao o njoj, te da nije veran svojoj supruzi. 

ATAImages/M. M.
Zorica Marković

 

- Prvi put ću nešto progovoriti, zbog mene se niko nije iselio, ali su se mnogi doselili. Sledi mu tužba za to što je rekao. Ovde nema alkohola, ali čovek kocka, pije. Ja sam rekla da je on obrukao Bojaniće. Istina je da on vara ženu. Mnogo ja znam o njima. Svašta je radio u tom braku. Kad izađemo, reći ću. Rekla sam sto puta: „Obrukao si Bojanića i kraj” i rekla sam brate da nije trebalo ovako - zaključila je Zorica Marković.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike