Ima muža kući, ali simpatiji je skočila u zagrljaj: Ona je ostala bez pobede u Zadruzi

04.06.2023

10:09

0

Svi se pitaju kome će glavna nagrada pasti u ruke

Ima muža kući, ali simpatiji je skočila u zagrljaj: Ona je ostala bez pobede u Zadruzi
Bela kuća, Zadruga - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle večeri organizovano je vanredno izbacivanje iz "Zadruge". S obzirom na to da se bliži finale, koje je zakazano za 8. jun, svake večeri će poneki zadrugar napuštati rijaliti, a sinoć je to bila Divna DNK.

Čim je saopšteno njeno ime, Divna je odmah skočila i bacila se u zagrljaj Bilalu Brajloviću, koji je u Beloj kući bio njena simpatija. Ovo je sve nasmejalo, a ona je ubrzo morala da se nađe u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Divna DNK

Divna je, inače, u rijaliti ušla sa mužem Markom, ali je on posle nekoliko nedelja završio svoje učešće. On nije bio izbačen, već je morao da napusti "Zadrugu" iz zdravstvenih razloga.

Zadrugarka posle toga više nije skrivala simpatije prema Bilalu, ali je sve na tome ostalo. 

Njoj je, dok je bila u kući, preminuo otac, što ju je potreslo, a tada je isplivala na površinu priča da je on maltretirao nju i njenu sestru, te da je za to što ima zdravstveni problem zapravo kriv njen otac.

Printscreen Zadruga Official
Divna DNK

Divna je završila na 28. mestu u ovogodišnjoj sezoni "Zadruge", a ko će se naći na mestu pobednika, za sada nema ni naznaka.

Mnogi su smatrali da bi to mogao biti Zvezdan Slavnić, ali on je pre nekoliko dana diskvalifikovan, kao i njegova devojka Anđela Đuričić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike