Sanja Stanković brutalno oštra prema Matoroj, ne dotiču je njene suze: Što nije plakala kad me je varala?

26.04.2023

14:57

0

Sanja Stanković brutalno oštra prema Matoroj, ne dotiču je njene suze: Što nije plakala kad me je varala?
Sanja Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Stanković je obelodanila da se zapravo nije udala, te da je sve zapravo bila reklama, zbog čega je javnost ostala zatečena. Ipak, pravu situaciju još uvek ne zna njena bivša devojka Jovana Tomić Matora, koja je plakala kada je čula da se Sanja udala.

Suze bivše Stankovićeva je oštro prokomentarisala. 

- Kod nas u emisiji "Ne gledam ti ja to" imamo segment gledanja snimaka, a i da nemamo bili su ljudi koji su mi to slali i bili su u neverci zbog čega plače. Nije plakala od radosti, jer nije tako izgledala, kad neko plače od radosti smeje se i plače. 100 puta kad ste me zvali da komentarišem nju rekla sam da je ona pluskvanperfekat u mom životu. Stvarno sam nastavila dalje, ona očigledno nije jer sam videla kad je komentarisala sa Anom Ćurčić da me nije oplakala - rekla je Sanja i dodala: 

- Videla sam da hoće da pošalje poklon za svadbu. I da sam se stvarno udala nema potrebe, ni prostora za bilo čim. Ona je čak u komentarisanju sa Anom rekla da se nadala da ćemo možda se pomirimo, ali da joj je ovom udajom stavljena tačka. Tačka je stavljena bilo udaje ili ne, posle nekih izgovorenih reči nema nazad.

Sanja ne prašta Matoroj prevaru, te je ni ne dotiču njene reči, niti suze.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora

- Ona je zaplakala i rekla da se kaje što me je prevarila, što nisi plakala kad si me varala? Nema šta da se komentarišeš. Ne bih joj ništa poručuvala, jer svaki vid obnovljena komunikacije sa njom daje joj nade, a ne želim nikome da dajem lažnu nadu. Znajući kakva je ona stvarno bi se ponadala, a nema prostora.

Iako se udala radi reklame, u stvarnom životu, ipak ne namerava u skorije vreme da stane na ludi kamen.

- Ne, trenutno sam se fokusirala na posao i životne stvari. Nemam vremena za dublje odnose jer ne mogu ni sebi da se posvetim, a ne nekome ko to možda zaslužuje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike