Miloš Bojanić nastavlja da šokira! Svi bruje o odnosu njegovog sina sa zadrugarkom, on poručio: Mi ćemo Milicu voleti

25.05.2023

18:03

0

Kako ističe, smatra da je to samo prijateljstvo, ali mu neke stvari nisu jasne

Miloš Bojanić nastavlja da šokira! Svi bruje o odnosu njegovog sina sa zadrugarkom, on poručio: Mi ćemo Milicu voleti
Miloš Bojanić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Mikica Bojanić, sin Miloša Bojanića, ostvario je veoma blizak odnos u Zadruzi sa Milicom Veselinović. Međutim, čini se da se njenoj porodici to ne dopada, s obzirom na to da nisu pozdravili Mikicu kada su ćerki poslali čestitku.

S druge strane, Miloš Bojanić nema ništa protiv što se njegov sin druži sa Milicom, pa bi čak rado ugostio nju u svom domu.

Instagram printscreen/mikicabojanic
Miloš i Mikica Bojanić

- Možda joj se ne sviđa zet novi, ko zna (smeh). Mama je neozbiljna tu, izgleda da ona ne vidi dobro, a osim toga poznaje svoju ćerku, da ne bi ona tako nešto uradila. Ona je tu nju potcenila, ako je tako postupila. Možda je žena ispustila, nije bitno. Što se tiče Mikice, on je toliko dobro objasnio, on je bio u pravu, mi ćemo svi voleti Milicu, ona je jako draga. Ona ga je na neki način podržavala jer on dosta pati za decom, za ženom, pa i za roditeljima. Ona je njemu po neki trenutak ulepšala, tačnije oraspoložila ga. Ja sam njega dobro razumeo šta je sinoć pričao, on kaže da nema razloga da je ne zagrli i ne poljubi, kao drugaricu i šta je tu problem? - kaže Bojanić za Pink.rs i nastavlja:

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Mikica Bojanić

- Ja imam 72 godine i imam tu Brankine prijateljice koje su mlađe od mene 30-40 godina, ja ih zagrlim, poljubim, kao decu svoju, čak su dve spavale sa mnom u sobi, jer nije bilo mesta. Vrlo rado ćemo ugostiti i Milicu i Maju i sve Mikicine drugarice, one su drage devojke. Posebno me oduševio Janjuš kad je demantovao Zoričinu brigu šta će se desiti u Mikičinom braku? Ona nije razmišljala o svojim brakovima, a brine o Aninim i Mikičinim. Sad je njena glavna briga to. Smešno, da ne može smešnije biti! Ona se raduje tuđoj nesreći. Ona je sve svoje brakove rasturila. Njoj hvala što ona komentariše mene kako sam vredan, kako sam radan i ona je odgajila tu decu, kako tako.

Mikica je, kao što je poznato, oženjen i već je demantovao javno spekulacije da ima osećanja između Milice i njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike