"Nikad mu nisam oprostila!" Zorica Marković otkrila zbog čega je uz Anu Ćurčić, pa se prisetila bolnog perioda kad ju je muž varao!

29.04.2023

19:34

0

Ženska solidarnost

"Nikad mu nisam oprostila!" Zorica Marković otkrila zbog čega je uz Anu Ćurčić, pa se prisetila bolnog perioda kad ju je muž varao!
Zorica Marković - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Pevačica narodne muzike, Zorica Marković, godinama je učesnik rijalitija "Zadruga", koji je obeležila svojim ponašanjem, doskočicama, izjavama i svađama, koje neretko postanu viralni mimovi na društvenim mrežama.

Zorica je sada gostujući u emisiji "Magazin IN" progovorila na razne teme iz privatnog života, pa priznala zbog čega je sve vreme uz Anu Ćurčić, koju je nevenčani supruga Zvezdan Slavnić prevario sa Anđelom Đuričić, a potom i Majom Marinković.

Naime, pevačice ističe da je Anina životna priča i težak period kroz koji prolazi, podsetio na njen emotivni brodolom sa bivšim suprugom, što ju je dodatno podstaklo da bude uz Ćurčićevu.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Zorica Marković

Doživela je emotivnu prevaru u braku, što svom bivšem suprugu nije oprostila do dana današnjeg.

- Odnos sa Anom se desio spontano. U tim teškim trenucima ja nisam mogla da joj okrenem leđa. Razumem je, zato što sam prošla kroz slično iskustvo, kao i veliki broj drugih žena. To je ženska solidarnost. I ja sam doživela i prevaru i izdaju od strane svog supruga. Nikada mu to nisam oprostila - rekla je Zorica.

Pre Aninog ulaska u rijaliti, Zorica je sa Slavnićem imala drugarski odnos, a čak su zajedno komentarisali žene iz "Zadruge".

- Ja sam sa Zvezdanom bila u drugarskom odnosu. Komentarisali smo situacije u kući kao dva drugara. Pričali smo o tome koje su devojke najbolje u rijalitiju. Oko njega se već vrtelo nekoliko devojaka. One su se bukvalno takmičile koju će narednu da odabere - zaključila je Zorica u emisiji kod Sanje Marinković i rekla da se sve žene u Zadruzi ponašaju nedolično.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Zorica Marković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike