Muž Divne DNK otkrio potresne detalje iz njenog života: Otac je maltretirao i nju i sestru, prošle su pakao u detinjstvu

20.05.2023

23:39

0

On je otkrio i šta mu je žena poručila kada su se nedavno čuli

Muž Divne DNK otkrio potresne detalje iz njenog života: Otac je maltretirao i nju i sestru, prošle su pakao u detinjstvu
Divna DNK - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Divna Milovanović, poznatija kao Divna DNK, nedavno je ostala bez oca, a juče je ispričala detalje teškog života koji je sa njim prošla. 

Ona je, naime, otkrila da ju je otac bacio na krevet kada je imala tri godine i da od tada ima problem sa kičmom, a da on nije želeo da joj pomogne da se leči.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Divna DNK

Sada se oglasio i njen suprug Marko, koji je otkrio da je znao kroz šta je Divna prošla.

- Znam kroz šta je sve Divna prošla još dok je bila beba. Otac joj je bio jako nezgodan čovek. Bacio ju je iz naručja na krevet još dok je bila mala i ona je pala i povredila kičmu tada. Posle toga je nastavio da maltretira nju i njene sestre. Njoj je to na leđima izašlo kad je imala dve ili tri godine i posle se širilo - priča Marko i dodaje:

- Otac nije hteo da je leči, nastavio je da se iživljava nad njom i sestrama i da ih maltretira. Divna je još i dobro prošlo, jedna sestra joj je ima još veći problem od nje, baš je kriva... Strašno je kroz šta su prošle u detinjstvu zbog oca. Nije ona meni detaljno pričala kroz šta su sve prošli, ali znam da su imale mnogo teško detinjstvo, ne daj Bože nikome.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Marko i Divna DNK

Divni je otac preminuo pre tri nedelje, a Marko ističe da je ona rešila da mu sve oprosti. Tada je, kaže, njemu rekla rečenicu zbog koje mu se steglo srce.

- Kad je on umro skoro, Divna je kukala i plakala, ipak joj je jako bilo žao, zaboravila mu je sve. Meni je rekla: ''Nemam više ni majku, ni oca. Marko, samo si mi ti ostao''. Srce mi se steglo od njenih reči, baš je bilo potresno - otkrio je Marko za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike