Novi detalji oko ukidanja „Zadruge": Kada će se održati finale?

26.05.2023

08:20

0

Autor: M. G.

Željko Mitrović istakao je da mu je u planu da za i manje od desetak dana zatvori vrata Bele kuće

Novi detalji oko ukidanja „Zadruge": Kada će se održati finale?
„Zadruga 6" - Copyright Printscreen Zadruga Official

Malo pošto je vlasnik „Pinka" Željko Mitrović obelodanio da planira da ukine rijaliti šou „Zadruga", pojedinci su se zapitali - hoće li moći da odaberu svog favorita, te da li će se i kada održati finale rijalitija.

Izvesni insajder je onda za jedne medije naglasio da će se veliko finale svakako odviti i to regularno, početkom juna.

- Mitrović gasi „Zadrugu", ali će se finale održati. Osmog juna fanovi rijalitija će izabrati svog favorita koji će kao glavnu nagradu od produkcije dobiti novac - tvrdi on.

Podsetimo, Mitrović se putem svog Instagram profila obratio pratiocima i obrazložio svoju odluku o gašenju rijaliti šoua.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa „Pinka" i mog ličnog interesa - napisao je on u okviru svoje najnovije objave.

 

 

„Zadruga" je, inače, imala šest sezona, a pobednici glavne nagrade dobijali su po 150.000 evra. Kamere su u svakoj sezoni po devet meseci pratile sve učesnike.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike