Anđela Đuričić otkrila šta su joj rekli roditelji: Ljuti su na mene, to sam očekivala!

30.05.2023

09:35

0

Čekaju da ode u Crnu Goru kako bi porazgovarali nasamo

Anđela Đuričić otkrila šta su joj rekli roditelji: Ljuti su na mene, to sam očekivala!
Anđela Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Đuričić je pre nekoliko dana diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog napada na Maju Marinković. Iste noći je njen dečko Zvezdan Slavnić lomio i udarao sve po Beloj kući, pa je zbog takvog ponašanja takođe izbačen.

Mnogi su čekali da ih čuju, a ima i onih koje je zanimalo šta su Anđeli rekli roditelji nakon što je Zvezdan prevario Anu Ćurčić sa njom i započela burnu vezu sa njim. 

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Čuli smo se, ljuti su na mene, to sam očekivala i znam. Rekli su mi da dođem kući ovih dana da porazgovaramo u četiri iliti šest očiju, o Zvezdanu nismo pričali, verovatno ćemo kad dođem kući pričati o svemu - rekla je Anđela Đuričić.

Ona je otkrila i kojim joj se tačno rečima obratio otac.

- Da li si svesna šta si uradila? Nismo mogli da živimo od novinara dan-noć. Kad dođeš pričaćemo šta si uradila, šta radiš i šta ćeš uraditi - otkrila je ona.

Antonio Ahel/ATAImages
Anđela Đuričić

Kao što je poznato, Zvezdan u rijalitiju nije prevario samo dugogodišnju partnerku, već i ljubavnicu i to sa Majom Marinković. Anđela je žestoko napala Maju u noći kada je diskvalifikovana, a sada tvrdi da joj zbog toga nimalo nije žao.

- To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve - šokirala je Anđela priznanjem u emisiji "Da li... sa Dalilom". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike