Drugi zet Željka Mitrovića je sušta suprotnost ukrajinskom milijarderu: Amerikanac je, a diplomirao je u Beogradu! (FOTO)

12.01.2023

22:01

3

Andrea i Šon uživaju u ljubavi, a sudeći po njihovom Instagramu, obožavaju putovanja

Drugi zet Željka Mitrovića je sušta suprotnost ukrajinskom milijarderu: Amerikanac je, a diplomirao je u Beogradu! (FOTO)
Šon Parnet i Andrea Mitrović - Copyright Instagram printscreen/shonparnett

Dok javnost danima pokušava da odgonetne razloge zbog kojih je propala veridba starije ćerke Željka i Milice MitrovićKristine Mitrović, ali i da razotkrije ko se zapravo krije iza imena Ilija Riskin, nesuđenog zeta vlasnika ružičaste imperije, mlađa ćerka Andrea Mitrović nesmetano uživa u ljubavnoj romansi.

Mlađa ćerka Željka Mitrovića nikada nije pokazivala sklonost ka luksuzu kao Kristina, koju je Ilija tokom dve godine veze obasipao skupocenim poklonima i vodio na ekskluzivna putovanja.

Instagram printscreen/sixchick
Kristina Mitrović sa bivšim dečkom

Na Instagram profilu Andree Mitrović smenjuju se slike sa putovanja, od Rima i Pariza do Istanbula i Dubaija, ali sve deluje primereno njenim mladim godinama.

Ona je, inače, već duže u ljubavi sa dečkom koji se zove Šon Parnet. Reč je o Amerikancu, rodom iz Prinstona, koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Instagram printscreen/shonparnett
Šon Parnet i Andrea Mitrović

Andrea i Šon ovih dana uživaju na skijanju u Francuskoj, gde su otputovali sa prijateljima, a da se odlično provode može se zaključiti i po kratkim video zapisima koje mladi Amerikanac redovno deli u stori objavama.

Kako izgleda dečko mlađe ćerke vlasnika Pink media grupe, detaljnije pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike