Veliki hit Olivera Mandića najavljuje pozorište budućnosti: Prva predstava biće Mitrovićevo delo

31.03.2023

15:56

0

"Lucifer" će se igrati u Teatru Odeon

Veliki hit Olivera Mandića najavljuje pozorište budućnosti: Prva predstava biće Mitrovićevo delo
Željko Mitrović - Copyright ATAImages/M. M.

Teatar Odeon - pozorište budućnosti, teži da sa sobom donese jedan potpuno novi nivo domaćoj kulturi, ali i da pozicionira Beograd kao centar regiona u kulturnom smislu. Kao veliki poznavalac muzike, vrsni basista i poštovalac muzičkog opusa ikone domaće pop muzike Olivera Mandića - Željko Mitrović dao je najbolje iz svog muzičkog talenta, uz sjajne prateće muzičare, da ne samo poznatom hitu udahne novi rokenrol život, već i da svojim primerom pokaže kakvu stvaralačku energiju želi.

ATAImages/ A.A.
Oliver Mandić

 

Jasno je da će Teatar Odeon svakako biti mesto koje će negovati dobar zvuk, što će prvenstveno predstava "Lucifer" prezentovati kroz stare dobro poznate hitove u novim aranžmanima. Do tada uživaćemo u pripremama za predstave, ali i Mitrovićevim vokalnim sposobnostima kojima nas je sve više nego prijatno iznenadio.

Nakon svih obaveza koja njegova pozicija nosi, putovanja oko pregovora i sklapanja novih biznisa - Željko Mitrović provodi noći u studiju gde sa svojom ekipom aktivno učestvuje u spremanju muzičkih aranžmana za njegovu autorsku predstavu "Lucifer" koja će otvoriti Teatar Odeon. Tim putem, Željko se oglasio svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Pored svih obaveza, morao sam noćas i da otpevam i napravim ceo novi aranžman za “Ako lažem tu me seci”, kako bi glumcima i celoj ekipi, moje pozorišne predstave "Lucifer", pojasnio koliku energiju i kakav vajb očekujem sa stejdža kada su obrade u pitanju, zapravo pokušavam da pojasnim da su to sve aranžmani koji ovim pesmama treba da daju potpuno novi život - rekao je Mitrović.

 

 

Ovim putem Mitrović je otkrio samo deo priče šta će doneti njegova autorska predstava "Lucifer", ali i Teatar Odeon koji će biti specijalizovan za mjuzikle. Željko i talentovana mlada ekipa pripremaju muziku, tekst, dok se na umetničko-tehničkim priprema pozorišta danonoćno radi, ne bi li Teatar Odeon zasijao punim sjajem i obogatio beogradsku pozorišnu ponudu od 01.10.2023.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike