Otkazane emisije „Zadruge” zbog proglašenja žalosti

03.05.2023

19:21

0

Autor: B. D.

Povodom stravičnog masakra koji se dogodio u srpskoj prestonici, proglašena je trodnevna žalost na teritoriji cele zemlje

Otkazane emisije „Zadruge” zbog proglašenja žalosti
Željko Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U ranim jutarnjim satima dogodila nezapamćena tragedija, kada je četrnaestogodišnji dečak usmrtio osmoro đaka i čuvara Osnovne škole „Vladislav Ribnikar”, i ranio još šestoro dece i nastavnicu. 

Povodom stravičnog masakra koji se dogodio u srpskoj prestonici, proglašena je trodnevna žalost na teritoriji cele zemlje, počev od petka 5. maja, zaključno sa nedeljom 7. maja.

U skladu sa tim, produkcija rijaliti programa „Zadruga” je donela odluku da će biti otkazane sve dosadašnje emisije koje se tiču ovog rijalitija. 

ATAImages/Amir Hamzagić
Željko Mitrović

 

- Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da je Srbija od danas pa sve do nedelje u žalosti zbog osmoro dece koji su nastradali u tragediji u osnovnoj školi u Beogradu. Porodicama tragično nastradalih upućujemo iskreno saučešće, a povređenima želimo brz oporavak. S obzirom na to da su zbog ove velike tragedije otkazane sve emisije, savetujemo vam da naredne dane iskoristite da se odmorite i napunite baterije. Nadamo se da ćete se ponašati u skladu sa tužnim danima koji su pred nama i da nećete dozvoliti sebi svađe i ekscese. Miljani čestitamo rođendan koji ce biti samo obeležen u Dubiozi gde možete odmah krenuti. Pozdrav, Veliki sef - glasilo je pismo, koje je pročitao Ivan Marinković. 

Podsetimo, učenik sedmog razreda K.K. je posle izvršenog zločina uhapšen u dvorištu škole, a potom je i saslušan u policiji, a nakon toga smešten u posebnom delu klinike za neuropsihijatriju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike