Marija Kulić diskvalifikovana iz „Zadruge", pa ocrnila rijaliti kuću u kojoj je boravila! Sad će morati i na sud? (FOTO)

13.05.2023

13:20

1

Autor: M. G.

S rijaliti imanja izašla je na jedan, a napolju se u stvari zadržala sedam dana

Marija Kulić diskvalifikovana iz „Zadruge", pa ocrnila rijaliti kuću u kojoj je boravila! Sad će morati i na sud? (FOTO)
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto je prekršila pravila Bele kuće „Zadruge", Marija Kulić „popila" je diskvalifikaciju iz ovog rijaliti formata. Sa imanja u Šimanovcima je, naime, izašla na jedan, međutim - samoinicijativno se „napolju" zadržala sedam dana.

Iz tog razloga, Veliki šef doneo je odluku da majka Miljane Kulić bude diskvalifikovana, prenosi „Pink.rs", ali zbog „rata" koji je pokrenula na svom Instagramu, možda će morati da se pojavi i na sudu s produkcijom.

Marija Kulić, Antonio Ahel/ATAImages
 

Naime, njena naslednica je više puta napuštala pomenuto rijliti imanje, pa bila i sama diskvalifikovana. Morala je da plaća kazne od 50.000 evra, ali ipak, čelnici bi joj uvek izlazili u susret. Kada je Marija nedavno izašla iz „Zadruge 6" zbog zdravstvenog stanja, sama je rešila da još i ne mora nazad.

Pošto joj je rečeno da je zaista i tako, oplela je na svom Instagramu ističući kako „oni neće da vrate njenom unuku Željku igračke" i da je zbog toga posebno ljuta, a da dete po ceo dan plače.

Miljana i Marija Kulić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ubrzo, sačekao ju je odgovor:

- Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu.

Kulićka je brzo obrisala sve, pa i isključila opciju komentarisanja na svom profilu. „Otišle" su i poruke njenih fanova da „nije u redu da se tako ponaša prema onome ko ju je hranio, te da je to veoma licemerno s njene strane".  

Podsetimo, Marija je često isticala da je produkcija šoua više puta pokazala svoju humanost, te da su Miljani spasili život, kao i da su im izlazili u susret. Ona je govorila i kako zahvaljujući novcu iz rijalitija imaju sve, ali - navodno su igračke sada dovele do okršaja u kakvom ona mnogo šta „izgovori u afektu, pa se posle kaje", prenose mediji.

Marija Kulić, Instagram screenshot / marijakulic_mtaz
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike