Osman Karić sprema se da ode Stefanu u posetu! Svašta mu se vrzma po glavi otkako mu je sin u pritvoru: Istraga je još uvek u toku

07.05.2023

18:10

0

Autor: M. G.

On naglašava i kako mu je svakako žao Nataše Šavije, kao i njenih roditelja

Osman Karić sprema se da ode Stefanu u posetu! Svašta mu se vrzma po glavi otkako mu je sin u pritvoru: Istraga je još uvek u toku
Osman Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnjem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor od mesec dana zbog sumnje da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. Njegov otac Osman sada se sprema da mu prvi put ode u posetu, zabrinut kako mu se naslednik nosi sa čitavom situacijom.  

- Sa Stefanom se još uvek nisam čuo, sutra idem prvi put u posetu. Ne znam kako to sve psihički podnosi, verujem da mu nije lako s obzirom na kakve uslove je navikao kod kuće - počeo je za „Informer" Karić, pa nastavio o tome kako i njemu, kao roditelju, trenutno nimalo nije lako.  

- Meni kao ocu nije nimalo lako, stalno razmišljam o njemu. Svi znamo kakvi zatvorenici mogu da budu, pa da otežaju ili nadam se olakšaju boravak u pritvoru.

Sa Šavijom, tvrdi, nikakav kontakt nije imao otkako se i dogodila drama. Ma šta da se odvilo, naglasio je, žao mu je Nataše kao i njenih roditelja.

„Ne znam kada će biti sledeće ročište..."

Stefan Karić, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Sa Natašom Šavijom nisam imao kontakt. Pitate me da li sam dobijao pretnje, ne, nisam niti mislim da ja kao Stefanov otac uopšte i imam razloga da ih imam. Sledeće ročiste zaista ne znam kada će biti, dobio je mesec dana pritvora, a kad može biti novo ročiste, ne znam. Ne bih se izjasnjavao ništa oko toka suđenja, jer je istraga još uvek u toku. Reći ću još jednom da mi je mnogo žao te devojke, šta god da je istina. Žao mi je nje i njenih roditelja - zaključio je Osman za pomenute medije.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike