Nataša Šavija je još u bolnici, čeka operaciju: On je psihopata i ženomrzac, za ovo će ići na robiju

01.05.2023

14:31

0

Starleta je zacrtala da mu se osveti za ono što je uradio

Nataša Šavija je još u bolnici, čeka operaciju: On je psihopata i ženomrzac, za ovo će ići na robiju
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznata starleta Nataša Šavija primljena je protekle večeri u KC Vojvodina, sa teškim telesnim povredama glave i lica. Sada se oglasila na svom nalogu na Instagramu, te otkrila kako se oseća.

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve, za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage, jer je prijavljen policiji, ali samo da zna da ću mu se us*ati u život jer se za ovo ide na robiju - napisala je ona, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

- U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost. A o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac, kako se piše), da ne pričam... Ovo mi se nikad u životu nije desilo, a onu devojku je Bog pogledao što se na vreme spasila od psihopate koji deluje kao cica maca, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno da samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje.

Instagram printscreen/natasa.savija
Objava Nataše Šavije

Podsetimo, nakon što je odjeknula vest da je Nataša u bolnici, ubrzo je isplivalo u javnost da joj je ovo navodno napravio Stefan Karić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

Stefan se nije oglašavao, čak je i telefon isključio, a kako navodi izvor blizak istrazi, on je i zvanično osumnjičen, te se za njim traga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike