Dejan Dragojević „udario" na tiktokerke: Pričaju o „bagri iz rijalitija", a skidaju se za dva dolara i privlače bolesnike! (VIDEO)

01.05.2023

19:16

0

Autor: M. G.

Nekadašnji zadrugar uopšte nije birao reči govoreći o izvesnim zvezdama s ove platforme

Dejan Dragojević „udario" na tiktokerke: Pričaju o „bagri iz rijalitija", a skidaju se za dva dolara i privlače bolesnike! (VIDEO)
Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejan Dragojević, očito izrevoltiran stanjem koje vlada na TikToku, posebno onima koji loše govore o rijaliti igračima i formatima tog tipa uopšte, uputio je izvesnim korisnicima ove mreže oštru poruku pa pokrenuo pravu lavinu komentara onlajn. Snimak s Instagrama pod nazivom „Lagano jutro, 1. maj, specijal" već broji i na hiljade lajkova njegovih fanova.

Dragojević nije birao reči objašnjavajući kako veliki broj komentatora, po njegovom mišljenju, nema pravo da se izjašnjava na tako loš način uzimajući u obzir to kako oni privlače pažnju.

„Nije prostitucija samo kad izvršiš s*ksualni čin za novac!"

- Od ovih što po TikToku pričaju: „Kakav rijaliti, bagra iz rijalitija, šljam"... Druže, znaš čime se ti baviš na TikToku? Ti si rijaliti prostitutka. Ima ih nekoliko koje su spominjale rijaliti. Uvuku se za TikTok meč, izbace si*e u prvi plan, namulji se, bradavicu naježi da bude kao metak... Uzmu tako i snimaju „lajv" i kao: „Mene bi moji ubili da uđem u rijaliti". Kako te ne ubiju što se snimaš gola za jednu ružu, za dva dolara si se skinula! - pričao je Dejan, pa dodao:

- I onda će takvi da pričaju... Stari zanat se modifikovao, sad sve može da se legalizuje... Nije prostitucija samo kad izvršiš s*ksualni čin za novac. Čim svoje telo šalješ nekome zarad novca, to je prostitucija - smatra Dragojević.

- Pogotovo kad vidim mlade devojčice, hoće da privuku pažnju... Privlačite bolesnike. Posle silovana, zlostavljana, prebijena, zbog čega, zbog četiri ruže i dva „gifta". Ej... - govorio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike