Preokret kom se niko nije nadao! Zvezdan raskrstio sa Anom za sva vremena, ostavio Anđelu, pa završio u krevetu Maje Marinković! (VIDEO)

20.04.2023

09:08

1

Ovo će izazvati potpuni haos u Zadruzi

Preokret kom se niko nije nadao! Zvezdan raskrstio sa Anom za sva vremena, ostavio Anđelu, pa završio u krevetu Maje Marinković! (VIDEO)
Zvezdan Slavnić - Copyright ATAImages/ M.M.

Zvezdan Slavnić je neko ko je definitivno obeležio "Zadrugu 6" - kako svojim ponašanjem, tako i svojim odlukama. On se protekle noći svađao sa bivšom izabranicom Anom Ćurčić, rešio da prekine aferu sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, pa završio u krevetu kod Maje Marinković!

Raskrstio sa Anom za sva vremena

Zvezdan je prvo obavio razgovor sa Anom, gde su se njih dvoje praktično zauvek oprostili od ljubavi koja je trajala 13 godina.

- Samo me pusti, pošto misliš da si u pravu. Nemoj da me provociraš, slobodna si žena i ne zanima me sa kim si, za to se kunem u sve. Kunem se, imaj sreću. Ja bih ovde reagovao od ljubomore, a napolju me ne zanima. Poslednji put kažem za čoveka da budeš sa njim i da mi ne smeta. Neka ima 100 veza i da budete zajedno, meni to ne smeta ništa - govorio je on, misleći na Acu Bulića.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Popi*ali smo se zajedno, gotovo. Znači kraj, brate. Samo me pogledaj i ja te molim kao Boga - dodala je Ana.

- Ja sam loš, ali što ti? Što si ti loša? - vikao je on.

- Moraš da prihvatiš da je to to. Sj*bali smo se i to je to - govorila je Ana.

- Kako možeš? 20 godina me braniš, zašto ti? - dodao je on.

- Ispričali smo se, izbacili smo sve, a sad idi i smiri se - rekla je Ana.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Zvezdan je još jednom pokazao svoje lice kada je i u ovim trenucima zapretio bivšoj.

- Samo da ti kažem, budeš li me dirala, iskasapiću se ceo, iskasapiću i tebe i sve što dotaknem, ako me budeš dirala. Ja znam šta radiš, napravila si monstruma od mene, praviš i dalje. Neka bude da ti pretim. Neka sve ide dođavola - urlao je Zvezdan Ani u facu.

Ostavio i ljubavnicu

Nakon rasprave, on se osamio, a onda i rasplakao. Međutim, na iznenađenje mnogih, on je rešio da završi i odnos sa ljubavnicom Anđelom nedugo posle razgovora sa Anom.

Naime, Anđela je zamerila Zvezdanu poglede koje je razmenjivao sa Majom Marinković, pa je rešila da se zbog toga obračuna sa njim. No, nije očekivala da će njegova reakcija biti takva da neće želeti da razgovara sa njom, te da će je i ostaviti.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Je l' treba ovo da mi radiš? Je l' ja zaslužujem ovo? Je l' smo mi u vezi? - vikala je Anđela.

- Evo nismo više u vezi. Znaš da mi je teško, nemoj da se igraš sa mnom i da mi još tu muku stavljaš na vrat - odgovorio joj je on.

Anđela se rasplakala i ostavila Zvezdana samog, da bi nakon nekoliko sati počela da histeriše i urla po imanju, a zbog njihove svađe se čak umešalo i obezbeđenje.

Svađa je trajala sve dok Zvezdan konačno nije uspeo da otera Anđelu od sebe, rekavši joj da će razgovarati za dva dana. Međutim, čini se da je on već imao druge planove.

Preokret sa Majom koji je sve šokirao

Kako su Maja i Zvezdan ovonedeljni potrčci, oni moraju da spavaju u izolaciji. Međutim, nije trebalo da spavaju zajedno, ali se to desilo. 

- Ja ću sada da legnem tu - rekao je Zvezdan.

- Šta ti ima da tražiš u mom krevetu? Jesi ti ozbiljan - upitala je Maja.

- Nikad ozbiljniji, eto sada sam tu - rekao je Zvezdan, a onda legao pored Maje.

- Ti si se meni uvukao u krevet, ja ne mogu da verujem - dodala je Maja, ne skidajući osmeh sa lica.

 

 

Nedugo potom je pao i prvi poljubac, ali se desila i akcija ispod jorgana. Kada Anđela bude saznala šta je Zvezdan uradio, nema sumnje da će se u Zadruzi desiti zemljotres!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike