Prevarantkinja i manipulator! Lažna svadba Sanje Stanković: Nije se udala, sve je bila reklama za javnost, a sad se pravda!

26.04.2023

12:52

0

Autor: B. D.

Plavuša je morala da prizna istinu, jer je počela da dobija poruke od rodbine i prijatelja

Prevarantkinja i manipulator! Lažna svadba Sanje Stanković: Nije se udala, sve je bila reklama za javnost, a sad se pravda!
Sanja Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko dana u javnosti je odjeknula vest da se voditeljka Sanja Stanković udala u najvećoj tajnosti. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju lažna svadba, te da je plavuša uspela da obmane javnost, a sve je uradila zarad reklame. 

Kako je svakim danom dobijala sve više čestitki, a njena porodica ostala ljuta, jer nisu bili među zvanicama, Sanja je odlučila da obelodani istinu.

- Svi ljudi koji su bili tamo su njihove zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gužvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moje lice i mo lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i venčanja. Gostima se svidelo, mi smo snimali, ja sam delila na svom Instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda - kazala je Sanja i otkrila ko je misteriozni mladić za koga se navodno udala:

- Mladoženja je od vlasnikove devojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju. Najveći problem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do poslednjeg kolena. Zvala je rodbina: „Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?”. Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslala komentare. Malo sam bila svesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lepo smo se proveli.

- Najbolja lažna sbvadba - rekao je Savin, a onda je Sanja uputila izvinjenje za scenario koji je predstavljen u javnosti. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković

 

- Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvredila i slagala. Dobila sam lepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu želeli. Hteli su čak i koverte da šalju, pa sam morala da šaljem ljudima. Nisam mogla da sačekam jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do poslednjeg kolena, nema šta mi nije rekla - rekla je Sanja u emisiji „Ne gledam ti ja to”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike