Marija Kulić precrtala Miljanu iz života! Možda sam monstrum, ali kraj je: Na sahranu nek mi ne dolazi

08.04.2023

11:17

0

Autor: B. D.

Dok je starija Kulićka pričala, Miljana je sve vreme ronila suze

Marija Kulić precrtala Miljanu iz života! Možda sam monstrum, ali kraj je: Na sahranu nek mi ne dolazi
Marija Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Marija Kulić se juče vratila u „Zadrugu“, a već u prvim satima je imala ozbiljan okršaj sa ćerkom Miljanom. Marija je istakla ne podržava njeno ponašanje u Beloj kući, da se protivi vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, da demantovala Miljanine navode da su je zaključali u sobu

Osim toga, Marija je ćerki jasno stavila do znanja, da ju je precrtala iz života, te da ne želi da joj dođe na sahranu. Ove reči su Miljanu povredile, te je sve vreme tokom Kulićkinog izlaganja jecala. 

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Marija Kulić

- Zna moj brat kako je bilo kada nismo razgovarali 10 godina. Zna tetka kada me je uvredila, ja toj ženi nisam na sahranu išla. Od sinoć, ja živim svoj život i više me ne interesuje. Da li je Mika, Giba, niti želim da čujem njen glas, niti da je vidim. Kraj svega! Moja deca su čula sinoć, kada budem umrla, na moju sahranu mi neće doći, to mi je želja! Ja znam da je nekima drago, da su neki jedva čekali da do ovoga dođe, došlo je. Moj broj telefona, neće me odbiti na telefon. Ona za mene više ne postoji, ni ja za nju. Biće mi teško dan, dva tri, možda celog života, ali kada ja precrtam, ja u momentu i to je kraj. Da li je muž, dete, majka, otac?! Možda sam monstrum, ali sam ja takva. Ja se ne setim ocu da zapalim sveću, mene Siniša podseti. Nekoliko puta mi je rekla: „Molim te živi", mene će da razvlače kada umrem, idi leči se u inostranstvo da živiš zbog mene" - rekla je Marija zaplakavši se, pa je nastavila:

- Imala sam nadu da živim zbog nje, sada više ne. Živim sada za sebe i za ljude koji me poštuju i vole, a ona će morati, da li na želju nečiju ili žalost, sama. Novac sam čuvala zbog kocke, više puta je rekla: „Mamice, hvala ti što si mi sačuvala". Sačuvala sam, Željko je tu, treba za dete, ja se ne oslanjam ni na koga. Mi smo ljudi bolesni, ja ću da se trudim da radim do zadnjeg dana, kao i uvek, sa tim da obezbedim da znam da sam njega obezbedila.

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Miljana Kulić

 

Kulićka je potom objasnila, da je Miljanin bivši, Nenad Bebica, još uvek u njihovoj porodičnoj kući u Nišu i da se brine o njenom suprugu Siniši.

- Nenad sedi isključivo da Siniša ne bi bio sam, dok ne dođem kući, kada budem otišla, nema potrebe više da sedi. On je tu sa ljudske strane, sede po ceo dan. Pola posla je on završio oko notara, izvršitelja, uvek je tu, mnogo je Siniši pomogao i meni. To što je Siniša rekao da će da pokloni, pa? On mu je spasio život. On sedi sa Sinišom, eto, jer je to ljudski. On ne razmišlja o daljem životu sa Miljanom - kazala je Marija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike