Taki Marinković besan nakon što je Maja spavala sa Zvezdanom Slavnićem! Oglasio se i poručio: Ta veza je osuđena na propast!

21.04.2023

13:10

1

On je pomenuo i Anđelu Đuričić, te njenim roditeljima poručio da treba da "slave njegovu ćerku"

Taki Marinković besan nakon što je Maja spavala sa Zvezdanom Slavnićem! Oglasio se i poručio: Ta veza je osuđena na propast!
Taki i Maja Marinković, Zvezdan Slavnić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Taki Marinković, otac zadrugarke Maje Marinković, oglasio se prvi put otkad je njegova ćerka imala intimne odnose sa Zvezdanom Slavnićem.

Taki je otkrio da nikako ne podržava njihov odnos, te da je ta veza osuđena na propast.

ATAImages/M. M.
 

- Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja ćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osećao da tako nešto napravi mojoj ćerki - rekao je Taki Marinković za "Republiku", pa dodao:

- Trebali su da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni voleo, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasila dete! Kad se "Zadruga" završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga!

Youtube screenshot / Zadruga Official
Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

Podsetimo, nakon burne noći kada je raskrstio sa bivšom izabranicom Anom Ćurčić, Zvezdan se posvađao sa ljubavnicom Anđelom Đuričić i rekao joj da je ostavlja. Njihov dogovor je ipak bio da ga ona pusti da se smiri, te da će sutradan razgovarati.

Međutim, Zvezdan nije časio časa, a kako spava u izolaciji sa Majom s obzirom na to da su ovonedeljni potrčci, on je rešio da se uvuče u njen krevet, kada se desio poljubac a onda i vrela akcija.

Printscreen/YouTube/zadrugaofficial
Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Anđela ih je videla zajedno ujutru, pa napravila dramu, šutnula Zvezdana dva puta u međunožje, dok je on njoj udario šamar. 

Zbog šamara ga je osudio čak i njegov otac Moka Slavnić, koji je otkrio da je i te kako ljut na sina, te da je na Anđelinoj strani. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike