Evo šta su Ana i Zvezdan pričali bez bubica u šteku! „To je moralo da se desi... Nismo Boni i Klajd!" (VIDEO)

19.04.2023

19:38

0

Autor: M. G.

Slavnić naglašava kako im nije bilo druge zbog „nekih njegovih tripova u glavi koji su i dalje u devedesetim"

Evo šta su Ana i Zvezdan pričali bez bubica u šteku! „To je moralo da se desi... Nismo Boni i Klajd!" (VIDEO)
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić - Copyright Youtube screenshot / Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić poveli su danas razgovor u „šteku" rijaliti imanja u Šimanovcima što je, inače, strogo zabranjeno raditi prema pravilima propisanim ugovorom koji su oboje potpisali po ulasku u „Zadrugu". Nešto kasnije, otkrili su o čemu se tu radilo, pa i bez obzira na okruženje jedno drugom kažu sve što im je na duši.

- Morao sam da obavim razgovor bez bubica. To je meni jako bitno. Mnogi ovde lažu na glupa pitanja. I ona je rekla kako ljude neke zovu, do pre 10 dana... - govorio je Slavnić, na šta se Ćurčićeva brzo nadovezala.

- Ne možeš da me praviš u kockarku. Ja sam sakrila deo novca da bih pogledala neki stan, a novac je uzet od stane njega i on je potrošio, nije sve - kazala je ona, a razgovor se onda nastavio.

„Pljuvala si me kao stoku, ja sam ti uzvratio..."

- Ja sam potrošio? Evo, ja sam potrošio, šta sad? Moraš da shvatiš da si došla ovde i pljuvala me kao stoku, ja sam ti uzvratio za dve ili tri stvari, a ti hoćeš da se to izbirše. Mislim da moja majka to nije mislila - pričao je Zvezdan.

- Ono nije njena rečenica, ne znam da li je nju neku manipulisao, jer ona nije dobro. Mislim da si se i ti iznenadio kad si pročitao tu rečenicu - objašnjavala je Ana.

- Sve stvari koje si ti iznosila, misliš da su normalne i da to treba da bude tako i da je to tako? Ja tebi mogu milion pitanja da postavim, a ti ćeš da se kuneš u decu da nije tako. Za tebe ljudi isto misle - pitao je on.

- Boli me, jer to nije istina - vikala je njegova nekadašnja partnerka.

- Ja sam počeo da sklapam neke stvari u glavi, pitao sam je ljudski da bih znao nešto za sebe i nekih mojih tripova u glavi koji su i dalje u devedesetim. Nismo Boni i Klajd - nastavio je zadrugar, a kako je još tekla njihova priča pogledajte u sledećem snimku.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike