"Ti si njemu samo sluga": Anđelu Đuričić prozivaju da se zbog ovog poteza ponizila kao nikad do sad! (VIDEO)

11.04.2023

13:06

0

Smatraju da je dotakla dno u svom ponašanju i vezi sa Zvezdanom

"Ti si njemu samo sluga": Anđelu Đuričić prozivaju da se zbog ovog poteza ponizila kao nikad do sad! (VIDEO)
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Protekle večeri su u "Zadruzi" za potrčke izabrani Zvezdan Slavnić i Maja Marinković. To se, očekivano, nije ni najmanje dopalo njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić, ali je rešila da mu sve namesti kako treba.

Tako mu je ona spremila gde će spavati, a onda otišla po svoj parfem, koji je naprskala na posteljinu. Ovo je izazvalo gnev kod mnogih koji su, kako ističu, mislili da Anđela ne može više da se ponizi zbog Zvezdana, ali ih je sada demantovala.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić

- I to sam završila, sve ti je namešteno tamo što se tiče posteljine. Jorgančić, jastučić tvoj, samo da poneseš šta ti treba, peškir... Šta ćeš da jedeš? - rekla je Anđela Zvezdanu, pa sela pored njega. 

"E ako te taj potez ne spasi, neće ništa", "Ona je sve gora i gora", "E moja curo, ti si njemu samo sluga i ništa više", "Našli su se, psihopate i jedno i drugo", "Da li je realna ova?" - bili su samo neki od komentara ispod videa.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je sa Anđelom Đuričić započeo aferu u Zadruzi, iako ga je napolju čekala njegova izabranica Ana Ćurčić. 

Potom je Ana ušla u rijaliti i sukobila se sa bivšim i njegovom ljubavnicom, a iz dana u dan gledamo skandalozne scene između njih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike