Obelodanjena pisma koja je Zvezdan slao Ani iz zatvora: Ljubomorisao, određivao kako će da se oblači i šta da radi!

27.03.2023

21:28

0

Sve je moralo da bude pod njegovim uslovima

Obelodanjena pisma koja je Zvezdan slao Ani iz zatvora: Ljubomorisao, određivao kako će da se oblači i šta da radi!
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink

Zvezdan Slavnić je privukao veliku pažnju učešćem u rijalitiju "Zadruga", gde je prevario svoju izabranicu Anu Ćurčić sa zadrugarkom Anđelom Đuričić.

Otkako je Ana ušla u rijaliti, drama je dobila novi nivo. Sada je u fokus pažnje došao i njihov odnos u vreme kada je Slavnić bio u zatvoru za ubistvo koje je počinio.

On je tada sa Anom komunicirao putem pisama, koja su sada dospela u javnost.

U jednom od papira, našli su se ljubavno priznanje i hvalospevi o Ćurčićevoj, ali i dokaz koliko ju je zaista voleo, do te mere da je priznao da ga rođeno dete ne zanima u poređenju sa njom.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Trebaš mi, živote, nema te stvari na ovom svemu koje se ne bih odrekao zbog tebe, nema. Hoću da uživamo, da li to bilo u nekom etno selu, na Bahamima, želim da uživam, a znam da ćemo proputovati pola sveta. Eto živote, to sam hteo da ti kažem i na poseti, ali to nije bilo za ovu jer sam bio preokupiran time da želim da shvatiš koliko te volim i srećna odeš kući. O svemu ćemo tek pričati puno, ali morao sam da započnem priču. Očekujem odgovor sa velikim nestrpljenjem na sve ovo. Obožavam te i puno volim.

PS. Nemoj da misliš da te okivljujem u bilo kom pogledu, to te molim, jer me boli ku*ac za dete u poređenju sa tobom, to da znaš, jednostavno mislim da je ovo poštenije - pisalo je u pismu.

Printscren Youtube/Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

U nekim pismima je Zvezdan pokazivao i svoju ljubomoru, ali i zamerke koje je imao na na račun njenog oblačenja i mnogih drugih stvari.

- Nisi me pitala kako mi je? Nisi mi rekla "Izdrži", neke reči podrške, zašto živote? Nemoj da se to podrazumeva kada napišeš koliko ti nedostajem. Nema toga ni u pismu ni uživo, zašto? Kažeš da možda ne ideš i tebe i ne znam koje su ono gospođe, ali moja žena je u kratkoj suknji i gaće joj se vide, pa se ti Zvezdane zapitaj ko koga je*e ovde?! (Ti mene ili ja sebe). Više ti ništa neću reći za izlaske, sve sam već rekao i napisao, tako da uvek možeš da se podsetiš u starim pismima. Nemoj slučajno više da mi pošalješ sliku iz diskoteke, kafića uveče ili bilo kakvog slavlja, pogotovo onako polugola! Sliku ti vraćam - pisao je Slavnić.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Slavnić je znao da Ana trenira kik-boks, što mu je bilo u redu, ali samo ako to radi "pod njegovim uslovima".

- Ako ti je to kao lek, neću ti zameriti ali pod jedim uslovom, da sve budu samo žene. Neću da te niko gleda sa strane. Neću da nijedan muškarac ima tu privilegiju da te gleda, razumeš? Idi pod tim uslovima, okej? Ti budi ljubomorna, to mi ne smeta, ali tripovi da i to puno! Želiš da budem spokojan, a ja sam unutra a ti napolju! Ja u zamku, ne mogu da p*dnem a da to svi ne znaju. Obećavam ti sve opet - naveo je Zvezdan, piše Kurir.

Ova pisma, i još mnoga druga se, inače, nalaze u posedu Anine kume Milene Kačavende, koja je samo neka od njih sada obelodanila, želeći da pokaže da sve što je Ćurčićeva iznela u rijalitiju zapravo istina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike