Trudna Tara Simov doživela trovanje, a sada se oglasila iz bolnice: Izgubila sam svest!

04.04.2023

19:35

0

Bivša zadrugarka je povraćala preko 20 puta za dan

Trudna Tara Simov doživela trovanje, a sada se oglasila iz bolnice: Izgubila sam svest!
Tara Simov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna bivša zadrugarka Tara Simov, svojim skandalima godinama unazad privlačila je veliku pažnju i punila naslovne strane, a danas je odjeknula vest da je trudna hitno hospitalizovana.

Tara je fotografijom iz bolnice u Nišu zabrinula javnost. Pokazala je kako prima infuziju, dok je partner sa kojim čeka bebu, drži za ruku.

Simova se sada oglasila i otkrila da li se prevremeno porodila, pa obelodanila i detalje zdravstvenog stanja.

- Dobro sam, držim se. Došlo je do nekog vida trovanja, ne znamo još sigurno šta se desilo, povraćala sam preko 20 puta, izgubila svest, zbrinuta sam u "GAK Niš", gde mi je sva neophodna medicinska pomoć pružena, ovim putem bih se zahvalila i doktorima i medicinskoj sestri na brizi i pomoći.Trenutno sam malo konfuzna i malaksala, ali biće sve u redu, beba je dobro što je najvažnije - poručila je Tara, prenosi "Hype".

Podsetimo, Tara Simov je 2021. godine diskvalifikovana iz "Zadruge" usled agresivnog i nedoličnog ponašanja tokom romanse sa reperom Nenadom Aleksićem Ša koji se zbog veze sa njom rastao od dugogodišnje partnerke Ivane Aleksić.

Tarini i Nenadovi skandali nastavili su se i u spoljnom svetu, a javnost je bila zgranuta kada je isplivao snimak nakon saobraćajne nezgode na kom se čuje Tara kako plače. Ona je tada bez vozačke dozvole upravljala reperovim automobilom, koji je usled udesa demoliran. Srećom, nezgoda je prošla bez žrtava.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša sa bivšom suprugom Ivanom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike