Alarmantan okršaj Filipa Cara i Žane Omnije: Vređali se i polivali, a on joj demolirao krevet i uništio nadogradnju! (VIDEO)

03.04.2023

19:05

0

Nisu birali reči

Alarmantan okršaj Filipa Cara i Žane Omnije: Vređali se i polivali, a on joj demolirao krevet i uništio nadogradnju! (VIDEO)
Filip Car i Žana Omnija - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Sukobi u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" dovedeni su do usijanja, a gotovo da u Beloj kući ne prođe dan bez incidenta koji rezultira i fizičkim okršajem, jer su učesnici na ivici pucanja kako se bliži kraj i veliko finale.

Danas su za crnim stolom tokom sastanka pale teške reči, a Filip Car i Žana Omnia ušli su u nikad žešći sukob koji je rezultirao vređanjem i polivanjem.

Naime, seme razdora između Filipa i Žane bili su nerazjašnjeni sukobi iz spoljnog sveta, zbog čega su pred kamerama rijalitija nastavili da se raspravljaju.

Uz silne psovke i prozivke počeli su i da se polivaju vodom preko crnog stola, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Filip je zatim popustio sa živcima i doživeo nerni slom usled kog je otrčao u spavaću sobu i prevrnuo Žanin krevet, potom je uzeo njenu nadogradnju kose i mahao po sobi.

Inače, do karambola je došlo kada je Car izneo detalje njihovog odnosa iz spoljnog sveta, što je mnogima bilo čudno, a pojedini su bili šokirani Filipovim tvrdnjama. Detalje žestokog okršaja Filipa i Žane možete pogledati u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike