Razveo se Nenad Aleksić Ša! Zbog preljube izgubio ženu, izneverio kolege, pa karijeru doveo u pitanje

08.06.2021

20:55 >> 10:13

0

Pevač ima duete sa velikim brojem folkera i repera, koji su sada zatečeni njegovom prevarom, a Kaća Grujić je sve to čak javno osudila

Razveo se Nenad Aleksić Ša! Zbog preljube izgubio ženu, izneverio kolege, pa karijeru doveo u pitanje
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Nenad Aleksić Ša danas se razveo od supruge Ivane sa kojom je bio šest godina u braku i to zbog rijaliti prevare pred milionskim auditorijumom. Iako su izgledali kao najsrećniji par, njihovom odnosu je došao kraj, a pevačevu vezu su osudile i brojne poznate ličnosti koje su sigurne da će se on pokajati zbog onoga što je izgubio, a među njima je i Katarina Grujić.

– Ne volim ljude koji vole da se predstave da su pevači, a nisu pevači. Jednostavno ne može. To šta njih dvoje rade u svom privatnom životu, to nije moj problem, oni će videti da će to biti problem samo za njih. Svako nosi svoj krst, pa tako i oni. Verujem da će narod da ih osudi, nisam za nasilje, niti bilo šta, mislim da njihovo ponašanje iritira narod. Odabrali su taj put, oni će se nositi sa tim – ispričala je Katarina u emisiji „Premijera”.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Aleksić je započeo svoju karijeru kao deo grupe, tačnije dvojca „Sha Ila”, koji je činio sa Vladimirom Ilićem Ilom. Kako su bili u zategnutim odnosima, došlo je do njihovog raspada, a reper je zatim nastavio kao solo pevač i ostvario zavidne rezultate.

Čuvši za preljubu bivšeg člana grupe, Ilić je ostao šokiran, te je nije štedeo reči za Nenada.

– Vidim u novinama kad pišu o njemu, to je stvarno tuga. To je muka. To je polusvet, i on je samim tim polusvet. Razočarao sam se u njega mnogo. Pri tom sam čuo neke stvari za njega i mene, od pre 20 godina. Mnogo je pao u mojim očima. Nije moj nivo uopšte. Videli smo se kad sam imao operaciju. Došao u bolnicu da se slika i nestao. Posle sam ga zvao da se vidimo, nije mi se više javljao, iskulirao me je. Kao i uvek što on radi – dodao je Ila jednom prilikom za „Blic”.

Podsetimo, Ša je vlasnik velikih hitova poput „Maserati”, „22”, „Top model”, „Komiran”, a imao je priliku da sarađuje sa MC Yankom, Miom Borisavljević, Teodorom Džehverović. Neke od njegovih hitova pogledajte u nastavku.

Da li će pevačevu karijeru unazaditi preljuba i da li će ona doprineti da se njegova muzička karijera ovde ugasi, ostaje da saznamo u narednim mesecima. Ono što je sigurno jeste da su njegovi fanovi već očajni zbog poteza koji je učinio.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike