Kija govoreći o bivšima potkačila i Slobu? „Mislila sam da sam prekinula porodično prokletstvo, a u stvari sam najgore prošla!"

11.03.2023

19:15

0

Kockareva objašnjava koliko je bežala od onih sličnih njenom ocu, ali da nije u tome baš i uspela

Kija govoreći o bivšima potkačila i Slobu? „Mislila sam da sam prekinula porodično prokletstvo, a u stvari sam najgore prošla!"
Kristina Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar pojavila se u jednoj emisiji pa je, naizgled, osvrnuvši se na svoje bivše ljubavi ponovo potkačila nekadašnjeg supruga, pevača Slobu Radanovića. Iako nije spominjala nikakva imena - otkako je objasnila kako je mislila da je „prekinula porodično prokletstvo", a onda uvidela da nije baš tako, mnogi su oni koji i na društvenim mrežama očekuju kakav odgovor druge strane.

Kockareva je istakla da nikako nije želela da završi s nekim ko liči na njenog sada pokojnog oca. Ipak, dodala je, „na kraju je prošla najgore od svih žena u njenoj porodici".

Podsetimo, brak Kristine i Slobodana je „pukao" pošto je on nju prevario s Lunom Đogani u jednom rijaliti formatu. Otad, ona još nikome nije izgovorila sudbonosno „da", dok je on trenutno u srećnom braku s Jelenom Đuričanin, sada Radanović, s kojom se prvi put ostvario i u ulozi roditelja. Luna je, s druge strane, svoju bračnu sreću našla kraj Marka Miljkovića, s kojim je dobila ćerku.

„Učila sam na svojim greškama, zato sam i sama!"

- Ja sam bežala od muškaraca koji liče na mog oca. Sve žene u mojoj porodici su imale takve muškarce. Kafana, švaleri, ženskaroši... Ja sam od toga bežala, pa sam naišla na ćutljivog sociopatu. Onda sam shvatila da ipak treba da pogledam nekog ko liči na mog tatu - zaintrigirala je ona u „Magazinu IN", pa nastavila:

- Definitovno sam od toga bežala i mislila sam da sam pronašla nešto totalno drugačije što će prekinuti prokletstvo moje porodice, međutim ispostavilo se da sam ja najgore prošla. Ja sam naučila iz svojih grešaka, zato sam i sama - zaključila je ona, a da li će Sloba na sve ovo uopšte i odreagovati, ostaje da se vidi.

Sloba Radanović, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

Trenutak kada jeste izgovorila njegovo ime, bilo je kada je u okviru pomenute emisije ispričala da je Radanović pokušao da je špijunira.

- Moja baka je volela mnogo mog prvog dečka. I dan-danas uvek pominje kako je bio dobar dečko... Oboje smo sami, ali smo na potpuno drugoj strani sveta. U Kini je, poslaću mu ovaj deo emisije ali baka je bila u pravu. Kada bih vratila vreme, volela bih da sam se zaista udala za tog dečka - počela je Kockareva, pa zatim istakla koji je njen idealni tip.

- Zabavan, pametan, dobar domaćin. Ne treba mi imućan, dobar sam finansijski saradnik. Dobra sam sa investicije - nasmejala se, pa „krenula" o bivšem suprugu.

- Bivši suprug nikada mi nije rekao lošu reč za sedam godina vanbračne veze i dve godine braka. Pokazao je na delima... 2015. ili 2016. kada smo živeli suprug i ja, on je bio u Beogradu ja u Abu Dabiju. Ja sam slučajno „čačkala" po laptopu i ,slučajno, naišla na aplikaciju za praćenje. Hteo je da me špijunira. Ja sam našla da se on dopisivao sa nekom bivšom devojkom. Sam sebe je zeznuo - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike