Dejan Dragojević obrijao glavu! Pokazao kako poštuje sve običaje, pa se iz Medine zaputio u Meku (FOTO)

31.03.2023

12:55

0

Autor: M. G.

Nekadašnji zadrugar promenio je veru još za vreme braka sa Dalilom, ali do sada o tome nije javno govorio

Dejan Dragojević obrijao glavu! Pokazao kako poštuje sve običaje, pa se iz Medine zaputio u Meku (FOTO)
Dejan Dragojević - Copyright Youtube screenshot / Dejan Dargojević

Bivši zadrugar Dejan Dragojević nedavno je otkrio kako je promenio veru i primio islam. O ovome se često spekulisalo još tokom njegovog boravka u Beloj kući u Šimanovcima, međutim on o tome tada nije želeo da govori javno. Prema rečima njegovog bivšeg tasta, Dragojević i njegova nekadašnja supruga bojali su se da on rijalitiju neće odneti pobedu ukoliko se za ovo bude pročulo.

Zato, porodični dogovor bio je da se ćuti, sve dok Dejan sam ne bude bio spreman da priča o tome. Sada, to se i dešava - na svom Jutjub kanalu pokazao je kako poštuje sve običaje, ali i da je u izvesnoj berbernici obrijao glavu.

- Klanjali smo dva regata, trebalo nam je pet minuta ukupno. Ko nema abdest, ide da uzme. U suštini ne jedete i ne pijete puno vode, kako biste sve mogli da izgurate - pričao je on u snimku kojim je pokazao kako ide iz Medine u Meku.

- Danas nam je poslednji dan u Medini, za nekih sat vremena krećemo u Meku. Treba da se spakujem. Nisam ni spavao, treba sada sve da obiđem, da uđem u ihrami... Umoran sam, ne znam šta da vam kažem - objašnjavao je.

- Evo ga, ovo je mikat. Znači, ovde idemo svi u ihramima. Ispod ne smemo da imamo ništa od garerobe, ništa što se krojilo, čarape, gaće... Na izlazu sam iz Medine - ništa nije propuštao on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike