„Ja sam joj javio da je Dejan otišao u Meku..." Otac Dalile Dragojević detaljno o promeni vere bivšeg zeta: Nekad je „pevao drugu pesmu"!

30.03.2023

08:45

0

Autor: M. G.

Njih dvojica su često u kontaktu

„Ja sam joj javio da je Dejan otišao u Meku..." Otac Dalile Dragojević detaljno o promeni vere bivšeg zeta: Nekad je „pevao drugu pesmu"!
Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/M. M.

Dejan Dragojević, pobednik protekle sezone „Zadruge", konačno je priznao da je primio islam. O ovome se često spekulisalo još dok je bio u rijaliti kući, da bi on sada otkrio kako mu je ovo već četvrti ramazan, uzimajući u obzir da je prešao u musimansku veru još tokom braka s Dalilom.

Ubrzo pošto je na Jutjubu pokazao da je zbog praznika otišao u Meku, nekadašnji tast Huso Mujić oglasio se za „Espreso", pa ispričao kako je on naslednici javio gde je Dragojević, ali je najpre ponovo negirao da je upućen u bilo šta.

- Kako ću ja znati? Pa nisam ja sveznalica, otkud ja znam da je promenio veru. Da li je on potvrdio? ...Pa ne znam, veruj mi, drago mi je ako je priznao. Bog ga pustio ako 'oće u te stvari. Ja ne želim da potvređujem ništa, čovek kad bude došao verovatno će reći kako je i šta je, ja ne mogu da govorim u njegovo ime kad ne znam o čemu se radi - kazao je najpre Huso, a onda dodao:

„Ovo je jedina istina, sve ostalo je laž!"

- Čujem se ja sa njim stalno. Ja ću uvek ostati u kontatku sa dobrim ljudima, tako i sa Dejanom. Nije me još uvek obišao, možda će sada kada je promenio veru kao što ste rekli, videćemo. Ja sam Dalili javio da je otišao u Meku, ona nije ni znala, ovo vam je jedina istina, a sve ostalo je laž.

Podsetimo, Mujić je istakao kako je postojao strah da Dejan neće pobediti u „Zadruzi" ukoliko se bilo šta vezano za njegovu veru nađe u javnosti.

- Zašto sam lagao? Pa morao sam. Neka mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u „Zadrugu" da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao - objasnio je bio „Kuriru", dok je za vreme boravka tadašnjeg bračnog para u Beloj kući u Šimanovcima oštro negirao bilo kakve navode o Dragojevićevoj promeni vere.

Dejan Dragojević, M.M./ATAImages
 

„Nije jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani!"

- Nije istina da je Dejan primio islam i promenio veru. Zna se kako se islam prima. Je l' Dragojević još? Jeste... To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu veru, kao što mi poštujemo njegovu. Bio je na sahrani kod naših rođaka i tako je krenula ta priča. Tada je ispoštovao sahranu koja je organizovana po muslimanskim običajima, neko je to video i raširio priču. Nije on jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani. Dolaze i katolici, to ne znači das je neko primio veru. Čista glupost... On poštuje našu veru i to mi je pokazalo da je dobar čovek - zaključio je bio za „Telegraf" Mujić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike