Kada se razvodila, Ana Ćurčić išla i u Centar za socijalni rad: Iznela detalje razgovora!

30.03.2023

10:25

0

Autor: M. G.

Javnost u ovo do sada nije bila upućena

Kada se razvodila, Ana Ćurčić išla i u Centar za socijalni rad: Iznela detalje razgovora!
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Kada se razvodila od prvog supruga, Ana Ćurčić išla je i u Centar za socijalni rad. Kako je ispričala u Javnost u „Zadruzi", sve je prošlo bez velike drame, što je i tamošnjoj službenici prilično dobro došlo.

- Da ti kažem ja jednu stvar. Ja sa svojim mužem kada sam se razvodila, koji je težak normalac, socijalni radnik nam je rekao: „Da su mi ovakvi razvodi, volela bih svoj posao", sve ti je jasno kako sa nekim možeš da pričaš... - naglasila je, pa nastavila:

- Mi slavimo 21. rođendan našeg deteta. Nisu mogli da dođu njegova bivša žena i dete, ali slavimo njegova sadašnja žena i dete, moja deca i ja, sve sam ti rekla - objašnjavala je ona.

„Ovo ovde je tebi sada problem!"

- Odlično. Tebi je problem sada ovo ovde. Koliko god vas dvoje negirali neke stvari, neka nit prolazi tuda i u svemu tome imate nenormalnu dozu da jedno drugom priđete na najnormalniji način, a u drugom da se us**ete u život - prokomentarisao je Miljan Vračević nakon njenog izlaganja.

Printscreen Pink TV ,,Zadruga 6"
Ana Ćurčić

- Pogledaj me u oči još jednom, Zvezdan Slavnić me ne zanima. Sada bih, kako je rekla majka mog prvog momka, obukla 40 dana crnine kada me neko pita - nadovezala se ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike