Necenzurisani snimak Anđelinog pokušaja bekstva iz „Zadruge" kruži mrežama: Raskinula sa Zvezdanom, pa joj pala klapna! (VIDEO)

24.03.2023

21:45

0

Autor: M. G.

Đuričićeva napravila opšti cirkus

Necenzurisani snimak Anđelinog pokušaja bekstva iz „Zadruge" kruži mrežama: Raskinula sa Zvezdanom, pa joj pala klapna! (VIDEO)
Anđela Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Đuričić, devojka Zvezdana Slavnića, napravila je opšti haos pošto je u „Zadruzi" najpre raskinula sa svojim dečkom, a onda na silu i pokušala da napusti Belu kuću u Šimanovcima. 

Kako vreme odmiče, ona očito sve više i više „puca po šavovima" zbog svih tamošnjih dešavanja. „Slika" njenog bekstva bez cenzure zato je privukla ogromnu pažnju fanova poznatog rijalitija.

Pokušavajući „da se oslobodi", Anđela se pela na kamenje, a onda i gledala kako da preskoči ogradu što je Zvezdan sve vreme posmatrao. U svom stilu je pokušavao da je makar malo smiri, ali to mu nikako nije polazilo za rukom, kao što je na kraju propalo i njeno bekstvo.  

- 'Ajde, bre, silazi dole, ponašaj se, šta je sa tobom - vikao je on

- Neko će doći i vodiće te na razgovor, praviš dramu vez veze - dodao je Filip Car, ali Đuričićeva je sve vreme odbijala da ih posluša, pa se i svađala s obezbeđenjem šoua. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike