Majka Teodore Džehverović otkrila detalje porodične drame: Hteli su da me smeste u ludnicu!

22.01.2023

20:11

0

Goca otkriva da je prošla kroz pakao sa sestrama nakon majčine smrti, zbog čega je sa porodicom završila kao podstanar u Pančevu

Majka Teodore Džehverović otkrila detalje porodične drame: Hteli su da me smeste u ludnicu!
Goca i Teodora Džehverović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana Džehverović, godinama prolazi kroz porodičnu dramu sa sestrama. Naime, Goca se godinama sudi sa rođenom sestrom, zbog kuće u Kačarevu.

Gordana je čitavu deceniju brinula o bolesnoj majci, koja je preminula 2010. godine, a sada otkriva detalje porodične netrpeljivosti sa sestrama koje su htele da je smeste u ludnicu.

Zbog sukoba sa sestrama, Teodorina majka je sa porodicom morala da napusti porodičnu kuću u Kačarevu, nakon čega su se preselili u Pančevo i živeli kao podstanari.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Džehverović

- Kad smo izašli iz kuće iz Kačareva, kad su moje sestre htele da me pošalju u Kovin u ludnicu, rekla sam im: "Evo vam ga na"! Otišli smo na stan u Pančevu, nije nam bilo lako. Moje dve sestre i dva zeta su u više navrata hteli da moju majku proglase neuračunljivom. Mama je bila nepokretna ali je bila svesna. Pakao je bio sve vreme, dok je bila živa i do kraja prošle godine kad se završilo suđenje. Htela je da ostavi kuću meni, ali su osporavali, tužila je svoje ćerke i tu nastaje pakao. Moja sestra je prepisala sve mužu kako bi bio okidač naše porodične tragedije, bio je mozak tih operacija kako će da se tuži, šta će da mi se radi, kako da mene uništi! - iskrena je bila Goca.

Goca smatra da se njene sestre danas kaju, a na pitanje da li bi im ikada oprostila, bila je izričita.

- Nema šanse. Hrišćanski je oprostiti, ja sam oprostila, ali nikada ne bih sela više s njima. Bolno je, uplele su i moju decu. Roditelji ti rode nekad neprijatelje. Sada kada je završeno mislim da ih savest peče kad shvate šta su uradile. Mrzele su me, samo su smišljale, to je bilo suđenje za suđenjem, nije normalno šta su sve radile. Rana je zacenila ali ožiljak je ostao - izjavila je Gordana u emisiji Pretres na Hajp televiziji.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Teodora Džehverović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike