Cene u komšiluku da se "smrzneš"! Naručio četiri kugle sladoleda, a onda je stigao račun: "Ovako nešto nigde nisam video"

19.06.2024

23:33

0

Da li vam se ikada dogodilo da poželite osveženje, uredno ga platite, a onda poželite da - onesvestite se od visine računa

Cene u komšiluku da se "smrzneš"! Naručio četiri kugle sladoleda, a onda je stigao račun: "Ovako nešto nigde nisam video"
Sladoled - Copyright Pixabay

Da li vam se ikada dogodilo da poželite osveženje, uredno ga platite, a onda poželite da - onesvestite se od visine računa i bukvalno vas uhvati mučnina.

To se dogodilo posetiocu Dubrovnika, koji je na društvenim mrežama podelio svoje čuđenje nakon što je pogledao uredno plaćen račun za sladoled za sebe i svoje društvo.

" Svuda sam bio, ali sladoled nikad nisam platio ovoliko... WTF”, napisao je, prenosi Slobodna Dalmacija, ili po 3,90 evra.

Preentscreen/Facebook
 

 

Spomenuti gost u Dubrovniku, prema objavljenom računu četiri kugle sladoleda platio je ukupno 15,60 eura, odnosno po 3,90 eura svaku.

Na početku turističke sezone na hrvatskom Jadranu skala je podignuta izuzetno visoko, na nivo svetskog rekorda i upisa u Ginisovu knjigu. Može li neko da sruši ovo? Šta još treba staviti u sladoled ili promeniti način proizvodnje da bi se ovaj rekord oborio, osim dobro poznatih redovnih sastojaka, ne računajući one ekscentrične sladoledne kombinacije obogaćene zlatnim listićima i kapljicama super skupog šampanjca i decenijama- stari viskiji?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike