Ponudila platu od 1.800 evra za pomoćnog radnika: Ni u ludilu se nije nadala što će je snaći...

12.04.2024

22:34

1

- Potreban pomoćnik, plata 1.800 evra. Prijavite se, puno radno vreme. Možete mi pisati u inboks - napisala je žena u objavi

Ponudila platu od 1.800 evra za pomoćnog radnika: Ni u ludilu se nije nadala što će je snaći...
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ni plata od 1.800 za pomoćnog radnika ne može zadovoljiti one koji bi da se bave sezonskim poslom, sudeći po raspravi na društvenim mrežama koja se „razbuktala” nakon objavljivanja dubrovačkog D.C. u jednoj od Fejsbuk grupa sa desetinama hiljada članova, piše Slobodna Dalmacija.

- Potreban pomoćnik, plata 1.800 evra. Prijavite se, puno radno vreme. Možete mi pisati u inboks - napisala je žena u objavi.

Ne samo da niko nije odgovorio, već je objava izazvala sprdnju i gnev, zbog čega je objava izbrisana posle samo sat vremena!

- Skupljanjem flaša može se zaraditi 1.800 evra u sezoni - komentar je Splićanina, na šta je odmah dobio odgovor:

- Šta je sa bogatima? Sa koje planete si došao? Otvorite firmu i dajte pomoćnom radniku 3.000 evra, da su ljudi poput vas poslodavci, valjalo bi kupiti flaše – sarkastično je odgovorio.

- A šta, 2.500 do 3.000 evra treba dati za pomoćnog radnika? Ili je to malo? Samo sam realan. Ovo je idealna plata za pomoćnog radnika koji nema nikakvih obaveza i odgovornosti za obavljeni posao – rekao je treći čovek uključen u raspravu, koja je dobila odobravanje nekih drugih komentatora.

Na kraju se javio vlasnik jednog lokala u centru Splita i izjavio da ni za 1.800 evra ne može da nađe pomoćnika!

– 1.800 evra, samo stavite sudove u veš mašinu, operite, izvadite, osušite i odložite na police, a niko neće. I zamislite – ja škrt! Davno je radnik mogao biti ********, a sada je obrnuto - brutalno je iskrena vlasnica kafića, piše Slobodna Dalmacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike