Maloletna ljubavnica Alminog muža trudna! Advokat izneo nove detalje o tragičnom slučaju smrti žene i njene dece

15.05.2024

21:27

1

Advokat Kujtim Cakran je izneo novu seriju detalja o tragičnom slučaju smrti Alme Arazi i njene dece u Skadru na Bojani

Maloletna ljubavnica Alminog muža trudna! Advokat izneo nove detalje o tragičnom slučaju smrti žene i njene dece
Alma sa ćerkama - Copyright Printskrin/facebook

Advokat Kujtim Cakran je izneo novu seriju detalja o tragičnom slučaju smrti Alme Arazi i njene dece u Skadru na Bojani, prema izveštaju VoxNews-a.

Cakran je javnosti preneo informaciju da su se pojavile spekulacije o trudnoći maloletne devojke Alminog supruga, Ergisa Arazija, što je dodatno opteretilo psihičko stanje Alme.

" Priča se da je devojka, koja još nije navršila 18 godina, bila trudna i da je Alma saznala za ovaj detalj što je dodatno pogoršalo njeno stanje. Međutim, očekuje se da to bude dokazano forenzičkom analizom. Nije iz zvaničnih izvora, ali javnost mora da sazna istinu. Mora biti razjašnjeno da bi se osvetlio ovo događaj. Međutim, ponašanje supruga ne opravdava čin žene, koja je izvršila samoubistvo utapanjem svoje dece", dodao je on.

Advokat je otkrio još detalja oko užasa koji je potresao celu Albaniju, ali i region.

Printskrin/facebook
 

" Alma je videla fotografiju koju je objavila devojka njenog supruga. To ju je psihički opteretilo. Bila je napuštena, usamljena, odbačena, napuštena od policije i bez ikakve zakonske zaštite. Majka je napuštena od strane svog supruga sa svojom decom, on ima devojku, ona misli da će njena deca odrastati u teškim uslovima, uključujući i teške psihičke uslove, pa je pomislila 'svoju decu ne ostavljam u rukama drugih, bežim iz ovog sveta' i po mom mišljenju, to je uzrokovalo da se utopi zajedno sa decom. Danas su albanske žene, majke, tretirane kao krpe. Čak ni životinje nisu tretirane na taj način. Vidim ih kako se razvode s izuzetnim nepoštovanjem, ostavljaju decu nasred ulice, ne misleći na to šta će ta deca jesti."

Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi
 

Jetrva je znala da imaju otežan odnos, ali ona ne može da poveže trenutak o čemu su razgovarali i zašto ju je Alma pozvala na kafu pre nego što je donela odluku da izvšri samoubistvo. Mislim da su se sastale jer je Alma tražila pomoć za svog supruga, možda je dobila odgovor od svoje jetrve koji nije očekivala. To mora da je bio odgovor koji ju je žestoko povredio. To je ključ za dolazak do istine, ali nije rešenje za ovaj problem", rekao je advokat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike