Horor u Crnoj Gori: Ćerka ubila majku!

22.04.2024

18:30

0

Telo žene zatečeno je u stanu

Horor u Crnoj Gori: Ćerka ubila majku!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija je rasvetlila krivično delo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu i uhapsila državljanku Južnoafričke Republike N. L. T. (29), za koju se sumnja da je ubila svoju majku.

- Policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom stanu zatečeno telo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike. Policija je izašla na lice mesta gde je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica - saopštili su iz policije.

Obavljen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnici nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona je lišena slobode.

- Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost - rekli su iz policije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike