Muškarac izbo ženu nasmrt, pa rekao jezive reči: Detalji ubistva u Zagrebu

08.04.2024

15:34

0

Nakon ispitivanja, njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i odredio mu zadržavanje u trajanju od mesec dana

Muškarac izbo ženu nasmrt, pa rekao jezive reči: Detalji ubistva u Zagrebu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Zagrebačka policija obavila je kriminalističko istraživanje i objavila detalje ubistva na Srednjacima kada je muškarac Nj. B. (35) nožem nasmrt izbo ženu.

Nj. B. (35), koji je nožem izbo nasrmt ženu u Srednjacima u Zagrebu u četvrtak a prilikom hapšenja izgovorio je prilično čudnu rečenicu.

Naime, on nije govorio o motivu ovog svirepog ubistva već je samo prokomentarisao: "Spasio sam svemir".

Nakon ispitivanja, njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i odredio mu zadržavanje u trajanju od mesec dana.

Sumnja se da je u četvrtak oko 20.50 sati, na Srednjacima, osumnjičeni 35-godišnjak nasilno ušao u stan oštetivši vrata gde se nalazila 67-godišnjakinja koju poznaje.

Odmah po ulasku u stan fizički ju je napao i oštrim predmetom, nožem zadao više ubodnih rana po telu od posledica čega je žena preminula dok se on sa sredstvom izvršenja udaljio na adresu stanovanja na području Črnomerca.

Istog je dan pronađen na adresi stanovanja gde je uhapšen i doveden u službene prostorije policije. 

Sredstvo izvršenja pronađeno je nedaleko od adrese prebivališta osumnjičenog.

Tokom današnjeg dana osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku dok je krivična prijava podneta Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu, navode iz policije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike