Uskoro optužnica protiv policajca ubice iz Tuzle: Elvis je u Amru ispalio 16 metaka, čeka ga 40 godina zatvora!

21.04.2024

19:55

0

Ubistvo Amre Kahrimanović je zgrozilo javnost, s obzirom na brutalnost policajca koji je te noći pio u baru čiji je suvlasnik bila Amra koju je ubio

Uskoro optužnica protiv policajca ubice iz Tuzle: Elvis je u Amru ispalio 16 metaka, čeka ga 40 godina zatvora!
Ilustracija - Copyright YouTube/rtvtk /drustvene mreže/Profimedia

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona privodi kraju istragu protiv Elvisa Ćustendila, policajca MUP-a TK koji je početkom februara počinio brutalnu likvidaciju Amre Kahrimanović, ispalivši u nju 16 metaka.

Kako „Avaz” saznaje, protiv Ćustendila, koji se nalazi u pritvoru, uskoro će biti podignuta optužnica za krivično delo ubistvo.

S obzirom na brutalnost, činjenicu da je pijan, upucan iz službenog pištolja, pobegao sa lica mesta, čeka ga više od 40 godina zatvora!

Ubistvo Amre Kahrimanović, podsećamo, zgrozilo je Bosnu i Hercegovinu s obzirom na brutalnost policajca koji je te noći pio u baru čiji je suvlasnik Amra i počinio brutalni zločin.

Ćustendil je nedavno bio na neuropsihijatrijskom pregledu, kako bi se utvrdilo njegovo stanje u vreme kada je počinio krivično delo. Njega su po nalogu Tužilaštva Republike Turske pregledala tri lekara iz Sarajeva.

Ovaj nalaz još čeka da optužnica ugleda svetlost dana, a to će se dogoditi vrlo brzo. Možda čak i sledeće nedelje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike